Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
2 penala hahaha pa i so Barton na celo da izgubis, pravi sampioni

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Јас стварно верував дека Силекс игра за Вардар, јебига може си ја договориле од икс причини да заврши вака :icon_mrgr: (имам претпоставки али не ги спомнувам кои се:icon_mrgr:)
Во нашиов фудбал не би ме зачудило и Вардар и Шкендија да си ги договорат сите можни утакмици до крај, уште од сега да се знае како ќе завршат истите, па камоли со Силекс :icon_mrgr:

Знаев дека ќе се сере за пеналите :icon_mrgr:
За првиот тешко беше да се процени дали е пенал, вториот си беше пенал.

Sw dogovorile :) :) lani ne bese taka,od deneska ke e taka :)

Силекс е 3-то место и ќе игра во Европа а пролетнава полусезона почнаа со припреми една недела пред почеток :facepalm:. @Colt Willcox имаат право да играат во Европа, лиценца ќе им дадат? Како може на Силекс да не му дадат бе.:icon_mrgr: Последна утакмица кога играа во Европа ми текнува играа во Словенија со Мура, со Домжале поима неам кој беа и ја даваа на Сител во живо...негде 2002/3 г. :D.

Намерно ги промашиле пеналите, ради Шулевски ова.

Sw dogovorile :) :) lani ne bese taka,od deneska ke e taka :)
Јас не реков дека се договориле за вие да освоите, повеќе ми личи дека се договориле за ние да лапнеме титула, па ќе вратиме идна година :icon_mrgr:

На Силекс му е сигурна Европа реално. Слога нема лиценца, има да се скинат од местење до крај на сезона. Работнички ќе игра финале на куп, така да од таму ќе се избори за Европа. Нели 4 места добиваме, тоа се Вардар, Шкендија, Силекс и Работнички :icon_mrgr:

Друга идеја имав јас, ќе ја откријам после следниот натпревар :icon_mrgr:

Јас не реков дека се договориле за вие да освоите, повеќе ми личи дека се договориле за ние да лапнеме титула, па ќе вратиме идна година :icon_mrgr:

На Силекс му е сигурна Европа реално. Слога нема лиценца, има да се скинат од местење до крај на сезона. Работнички ќе игра финале на куп, така да од таму ќе се избори за Европа. Нели 4 места добиваме, тоа се Вардар, Шкендија, Силекс и Работнички :icon_mrgr:

Друга идеја имав јас, ќе ја откријам после следниот натпревар :icon_mrgr:
Znaci zavisno kako ke bide rezultatot,taka kreiras teorija na zagovor :) ke go lapate sred gradski so 2 razlika,nisto nema da osvoite ovaa sezona

Znaci zavisno kako ke bide rezultatot,taka kreiras teorija na zagovor :) ke go lapate sred gradski so 2 razlika,nisto nema da osvoite ovaa sezona
Ќе видиме, сепак уште сме први :icon_mrgr:

Теоријата ја засновам на головите што ги прими Пачовски. Кога и да кикснеме Пача прима шашави голови :icon_mrgr:

Definitivno SHKENDIJA I BALLISTI najdobri sezonava..... ecese deneska vo Gradski... fantasticna atmosfera, dobra igra, a koga slusnavme deka VarKar si gubi togas zemjotreeeeeeees u stadionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D

12938214_993434784076959_5777533608034807786_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom