Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ертел и Шарич играат.:tapp: Што убаво го попушив уште на старт.

Реков на главниот тикет не играм играчи,ама примамливи беа играчите на Ефес поради наводните отсуства.:facepalm: Најјако ќе биде сега Шарич и Ертел ако играат над 30 минути.

Грејнџер прв оди на клупа,после само 3 минути.:pos::tapp:

Дај ги Саторански и Дерик Браун плус у пичку матер веќе !!!!!!

Леле мајко моја,Гренџер се повреди.:pos::pos: Цел живот повреден да си.Браун оди coast to coast и промашува положување.:pov:После тоа уште два пати успеа да не реализира положување.Промаши и две слободни.

Какви глупи играчи попопо.:shok2:

Бросе за 6;30мин 24 поени,Стрелниекс нормално на клупа и кога ќе влезе тој тие дупка ќе бидат во напад.:pijanco:[DOUBLEPOST=1460053033][/DOUBLEPOST]
Хахаха влезе ретардот и не сака да шутне,само асистира.

Одам Бетсити да уплатам,си правам тикет едно 10-15 минути,одам да уплатам и ми вика не работи фискалната.Па кој кур не кажуваш порано,џабе си трошев време.После тоа отидов во евротип и ги изиграв истите утакмици + двајцата кошаркари на Ефес.
Во Бетсити ги немав пишано нив,a ќе ги чекав Дортмунд гол,Сигмунд сет,Дел Бонис и Лопез.Ако влезат овие,да даде Господ да им се запали Бетсити.:semolam:

Шмрк4е :kafence::kafence:
А мене ме заеба иначе Весели -3.5, претпоставувате со колку разлика тепаше, така? Не капирам бе, три сета на земја изигра, не можеше што се вика до брејк шанса да дојде, па не играше со НАдал бе мајка мртва да ти ебам неписмена, за еден гем ме заеба еј. :boksix:
За утре, Козлов-Лестиене 1 1.60

Овој Лестиене го гледав вчера, полош тенисер во мојот живот немам видено, значи мене Кени де Шипер ми е дефиниција за мизерен тенисер ама барем има сервис, а овој нема ништо, значи буквално ниту еден удар, само ја гура топката во поле. Козлов е многу талентиран момак, има одлична техника и одлично се движи по основната линија. Проблем кај него е кога ќе игра со некои ударачи и играчи што може да го притиснат бидејќи уште е млад и не може да парира на нивната снага, а и неговата игра се базира на техника. Овој Лестиене со ништо не може да го притисне, класична мизерија од тенисер, пушер.
Инаку вчера овој Лестиене направи ист потег како и Корне во овој меч

Кербер-Куцова -4.5 1.65 Моцарт

Куцова вчера се протна против Бондаренко после изгубен прв сет со 0-6. Кербер е веќе друга димензија, топ 5 тенисерка, практично без маана во играта. Куцова игра дворачен форхенд, што е голем минус во денешниот дуел против Енџи. Има просечен и слаб сервис, а играта од поле и се базира на враќање, односно мене ми тера накај кантер панчер. Кербер многу подобро го прави тоа од Куцова и јас не гледам како ќе добива поени во размени словакињата, а веќе реков дека нема сервис што значи не може ни евтини поени од серва да добива. Едноставно Кербер е класи поквалитетна од Куцова и очекувам да ја прегази. Првичниот хендикеп е 5.5 али за посигурно идеме со 4.5.

@Tomasino што мислиш од ракометиве денеска квалификации за олимписки?
У која кладилница ги има у понуда?[DOUBLEPOST=1460106484][/DOUBLEPOST]
@Tomasino што мислиш од ракометиве денеска квалификации за олимписки?
У која кладилница ги има у понуда?

Багнис-Монтањес 1 1.40

Багнис е 27/5 сезонава на земја и игра најдобро во својата кариера. Против Соуса беше фантастичен, веројатно негова најдобра партија до сега сезонава. Монтањес е стар, 36 години има и од тоа што го видов на претходниот и овој турнир може да заклучам дека ако го притисне некој отиде возот, едноставно нема веќе движење ко порано. Багнис е левак, одличен сервис има, а играта од поле му е одлична така да треба да си победи денес.

Флипкенс-Гиорги 1.60

Горџи (хехе) се протна против Александрова, а печена беше за пораз. Нема што многу да се каже за неа, она си го фура нејзиниот стил, удри како блесава по топчето па што биде нека биде. Флипкенс освен што е во добра форма е и пеницилин за ваквите играчи ко Гиорги, многу слајса и ја микса играта и не им дава да влезат во ритам, односно влегуваат во некој контра ритам со многу грешки. На мрежа игра одлично и е една од ретките жени што знае да игра на мрежа.

Бонус податок, 2-0 во меѓусебните и тоа 2 пати играле во сала и Флипкенс забележала две убедливи победи и и препуштила само неколку гемови на Гиорги.

Треба да тепаат Шпанија,Данска и Полска..
Ама сите се доста тешки и заебани,и коеф не блескаат..
Шпанците би требало полесно да поминат,иако Словенците не се пичкин дим,ама треба да тепаат дома...
Хрватска е без Алиловиќ,на гостински терен против една Данска многу тешко ќе поминат,треба да тепа Данска..
А Полска,најмногу кец заради Душебаев,треба да имаат каде каде подобра игра отколку со Биглер,кога се влечкаа по терен,на домашен терен пред 15илјади публика во Гдањск се апсолутни фаворити со нас..
Нашите шансата ќе ја бараат со Тунис утре...

Шпанците би требало полесно да поминат,иако Словенците не се пичкин дим,ама треба да тепаат дома...
Хрватска е без Алиловиќ,на гостински терен против една Данска многу тешко ќе поминат,треба да тепа Данска..
А Полска,најмногу кец заради Душебаев,треба да имаат каде каде подобра игра отколку со Биглер,кога се влечкаа по терен,на домашен терен пред 15илјади публика во Гдањск се апсолутни фаворити со нас..
Во Малме играат Шпанија и Словенија.

Багнис тотално незаинтересиран,се надевам ќе се смени у втор сет... нешто игра како Соуза со него...

Нешто смрди овде, стои цел сет на терен, намерно не игра. Нема шанси вака да изгуби сет од ова проливов.

Има ли понуда за играчи ракомет у некоја кладилница ?

Nasive se vo dobra forma,cist egal treba da bide.Dujshebaev ako rotira kako sto rotirase so ungarcite,ke izlezat od momentum.

Ne se nesto posebno poljacite,moze nasite da gi pobedat.

Мечов смрди-КОРНЕ
Монтањес има 20/20 на прв сервис, прв пат во КАРИЕРАТА, на неполни 36 години. Е нека го видов и ова во мојот живот....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom