V
vkv
Гостин
Ima li nekoj zemeno drzavjanstvo so krstelnica od blgarska egzarhija od roditeli ili baba dedo
i jas cekam 2 meseci, ne znajme do koj broj potpisuvaat, @vasedan ako saka da pisheSo sreca za ukazot deneska,i da prasam i jas cekam vtor mesec za potpis i sega proveriv nema uste nisto,ima li nekoj kako mene da ceka za potpis a da ne mu e promenet status?
Jas stotuku zedov grazdanstvo so krstelno od blgarska egzarhija od pra dedoIma li nekoj zemeno drzavjanstvo so krstelnica od blgarska egzarhija od roditeli ili baba dedo
Go dade original krstelnoto. I jas sum so krstelno od tatko i od finalen me izvadija na dopolnitelna. U sofija u sistem isto stoi ne znaat sto e. Ne pisuva sto faliJas stotuku zedov grazdanstvo so krstelno od blgarska egzarhija od pra dedo
Da originalot go dostaviv neznam sto e rabotata mora da ima nesto nemoze tuku taka da te vratat na dopolnitelna :/Go dade original krstelnoto. I jas sum so krstelno od tatko i od finalen me izvadija na dopolnitelna. U sofija u sistem isto stoi ne znaat sto e. Ne pisuva sto fali
E izgleda do originalot e. Samo kopija dostaviv. U petokot mi se smeni statusot u vtornikot im odnesov original. Koj znae sega za kolku vreme ke me preglrdaatDa originalot go dostaviv neznam sto e rabotata mora da ima nesto nemoze tuku taka da te vratat na dopolnitelna :/
A zosto kopija u ministerstvoto seuste baraat strikno original dokumenti uste ne e izglasan zakonot se primenuvat raboti olesneto e no dodeka. Ne se izglasi kako sakat ke pravat eve za site so se bunat deka kopija ne proaga vo ministerstvoto I strikno original treba pa koj kako saka neka.svati ne zboram za inat zboram za dobro na site.za d ane mate problem koga ke dojde denot do vas kako I da e se nadevam druze ke bide vo skoro vreme povtornoE izgleda do originalot e. Samo kopija dostaviv. U petokot mi se smeni statusot u vtornikot im odnesov original. Koj znae sega za kolku vreme ke me preglrdaat
Kerka mi ceka za potpis od kraj na Januari ...So sreca za ukazot deneska,i da prasam i jas cekam vtor mesec za potpis i sega proveriv nema uste nisto,ima li nekoj kako mene da ceka za potpis a da ne mu e promenet status?
CestitoKonecnooooo
Blagodaram I aj site da zemete......Cestito
Imam rodnina vo sistemot mu pisuva izvadeno na dopolnitelna a pred nekoj den mu izleze ukazot cudno se slucuva so noviot sistem a deckoto ima podneseno od 2013 bese na zadolzitelna odese dop dokumenti i pak go stavija na dopolnitelna a ustvari izleze ukazot .Bese dva pati na salter velat see vo ret cekaj xaos e vo sistemot eve edno iskustvo .Go dade original krstelnoto. I jas sum so krstelno od tatko i od finalen me izvadija na dopolnitelna. U sofija u sistem isto stoi ne znaat sto e. Ne pisuva sto fali
Moze i da te izlazal rodninata, da ti kazal pogresno brojce, mene konkretno taka me izlaza eden rodnina kao jas ke mu napravam nesto... sekakvi lugje si imaImam rodnina vo sistemot mu pisuva izvadeno na dopolnitelna a pred nekoj den mu izleze ukazot cudno se slucuva so noviot sistem a deckoto ima podneseno od 2013 bese na zadolzitelna odese dop dokumenti i pak go stavija na dopolnitelna a ustvari izleze ukazot .Bese dva pati na salter velat see vo ret cekaj xaos e vo sistemot eve edno iskustvo .