Џ
Џонтра Волта
Гостин
Квалитетна одбрана игра Бетис, кој од кој. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би за брат Љубе!!Ајде дечки, за ЈОХАН!

Абе а да почнеш на профил да му пишуваш а? Или у пораки? Или на фејсбук....шо се мени тиче и со галеби писмоносци, оти од пред 6 кола прекина смешно да е овоа.Пример за екипа, Реал Бетис.![]()
Океј, чим ти одлучи дека престанало да биде смешно, од сеа сметај го за трагично. хехеАбе а да почнеш на профил да му пишуваш а? Или у пораки? Или на фејсбук....шо се мени тиче и со галеби писмоносци, оти од пред 6 кола прекина смешно да е овоа.
Пишам во фан клуб Барселона, ме цитираш во примера.Ја би за брат Љубе!!

Реално не беше толку до одбраната на Бетис колку шо голманот испокикса, не му беше денот изгледа.Квалитетна одбрана игра Бетис, кој од кој.![]()

Добро ќе беше да беше само до голманот. Супер одбрана, нема што. Вака против Реал и Барса и 12 гола не им бегаат.Реално не беше толку до одбраната на Бетис колку шо голманот испокикса, не му беше денот изгледа.
Те бендиса првиот гол ?![]()

ќе си речи чоек со Депортиво играт а не со најголемиот ривал.
Сепак Бетис нема генијалци ко Селта, затоа изгледа попија 5 комада.Ќе јадат 4-5 парчиња вечер Реал па ќе ти се разјасни оти се потценети.
Иначе, се чека Џони да му дообјасни на Џонтра колку јака одбрана игра Бетис. #хехе

Да зачиниме малце пред Ел Класико.Пишам во фан клуб Барселона, ме цитираш во примера.
Сечено, лепено и монтирано![]()