- Член од
- 23 април 2014
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 6
[DOUBLEPOST=1459402638][/DOUBLEPOST]Јас барам некој како мајстор Гоце,ама за коли т.е механичар.Некој на кој ќе може да му се доверам.Па ете ги замолувам членовиве ако знаат да ме препорачаат кај некој фер мајстор(не дрпач и арамија,тие знам кај ги има)
И да со здравје да се вози.
@Oliver777 ќе ти пратам за некоја минута во инбокс[/quoteА
Ангел од Лисиче 071 342 245, сум се изгорел многу пати, а за овој мајстор гарантирам, за Ауди е доктор, исто и за другите коли, иначе фала ти за препораката, ќе гледам деновиве да најдам време да го ѕирнам точачето што ми го пушти во инбокс.
Поздрав.
Фала друже на понудата, убаво изгледа точачето, ќе гледам да најдам време деновиве да го видам.Јас исто продавам еден зачуван Scott Boulder за твоја висина, доста поволно во споредба со каква опрема има и дека има добра вожња (пошто инвестирав доста у него и го одржував стално последните 2 години). Еве ти линк: http://reklama5.mk/AdDetails/Index?ad=1979560
Го продавам пошто го нарачав новиот HTTWO 2.2 на RAM од Работилница, па 2 точаци... не требаат. А се слагам погоре со сите дечки кои го спомнаа Гоце како супер човек, лани другар зеде точак од кај него, еве и јас оваа година - човекот во секој момент одделува време за да помогне/објасни/поправи и се глеа дека од мерак си ја работи работата.
Поздрав[DOUBLEPOST=1459402892][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1459402638][/DOUBLEPOST]
Фала друже на понудата, убаво изгледа точачето, ќе гледам да најдам време деновиве да го видам.
Поздрав
Едно стручно мислење за Scott Boulder, за понудата од Реклама5?На старо само.Ново убаво уште 10000 плус најмалку
И не добив одговор од никој, каде се наоѓа Мајстор Гоце )
Последно уредено: