И кај мене исто, преку амбасада, интервју ноември 2015. Што значи ова сега ова и што да чекам следно??Исто и мене, од само образована преписка на Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване, инаку сум преку амбасада, на интервју бев ноември... образована преписка од крајот на февруари 2016г.
овоа значи дека си мрдал со едната ногаИ кај мене исто, преку амбасада, интервју ноември 2015. Што значи ова сега ова и што да чекам следно??
Здравје Боже до година ова време ќе ти смени во ''По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство''.[DOUBLEPOST=1459258809][/DOUBLEPOST]И кај мене исто, преку амбасада, интервју ноември 2015. Што значи ова сега ова и што да чекам следно??
Ако дедо ти/баба ти или пра дедо/баба ти се родени пред 1920 год. ќе издавиш умреница/извод од еден од предците што е роден пред таа година,извод од таткоти/мајка ти и извод од тебе и ќе треба да бидат преведени на бугарски и легализирани(не сум сигурен за последново,нека потврди некој ако знае со сигурност).Zdravo za da izvadam potvrda od klubot od strumica za pradedo mi sto dokument treba da im odnesam
И кај мена е исто.Интрервју ноември во конзулатот во Битола.Кaј мене уште стoи oбрaзувaнa препискa преку aмбaсaдa интервју вo oктoмври
So kakov dokument za poteklo si?[DOUBLEPOST=1459260967][/DOUBLEPOST]Кaј мене уште стoи oбрaзувaнa препискa преку aмбaсaдa интервју вo oктoмври
isto sto dokument odnese?И кај мена е исто.Интрервју ноември во конзулатот во Битола.
ептен си грешка, читај малце погореВие што се преку конзулат/амбасада ќе ви пишува само образувана преписка.
Тие што поддале преку софија го пишува и додатокот дека преписката е образувана и дека се намира в согласуване с задолжителните институции.
Просветли ме кај да читам?ептен си грешка, читај малце погоре
fala na odgovorotЗдравје Боже до година ова време ќе ти смени во ''По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство''.[DOUBLEPOST=1459258809][/DOUBLEPOST]
Ако дедо ти/баба ти или пра дедо/баба ти се родени пред 1920 год. ќе издавиш умреница/извод од еден од предците што е роден пред таа година,извод од таткоти/мајка ти и извод од тебе и ќе треба да бидат преведени на бугарски и легализирани(не сум сигурен за последново,нека потврди некој ако знае со сигурност).
Koj broj si odprilikapromena na status 2013 godina od dopolnitelna procedura 2 godini so dadeni dop.dokumneti od prv bratuced i od dok od pra dedo so ke mu dojde sega ova fala
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданств