Кредитна картичка

• Креатор на темата Креатор на темата мојќен
  • Време на започнување Време на започнување
М

мојќен

Гостин
Не знам темава дали и е местото тука, администраторите нека одлучат.
Вчера на телефон ми пристигна порака дека е направена неуспешна трансакција од 9 долари преку visa electron картичка.Јас немам ништо порачано и сега ми е страв да не се случи утре кога ќе примам плата да ми ја снема за 1 ден.
Претходно картичкава ја поврзав на Freelancer.com и во пораката имаше *freelancer
Ако некого му се има случено истово го замолувам да пиши, дали да ја поништам картичкава и сл.
Фала

на фриленсер да не имаше некаква месечна претплата, не сум сигурен

на фриленсер да не имаше некаква месечна претплата, не сум сигурен

Да во право си :)

2ibly4g.jpg
[DOUBLEPOST=1459098689][/DOUBLEPOST]
Ете каде требало да идат тие 9$

Како што знам немав никаков "пакет" активирано али сепак ќе проверам, фала :)

Ако е поминато месец од кога си активирал фриленсер тоа ти барало 9$ затоа што плус пакетот првиот месец е free.

Ако е поминато месец од кога си активирал фриленсер тоа ти барало 9$ затоа што плус пакетот првиот месец е free.

Update: Сега пред 5 минути пак ми стигна порака за 9.79 EUR...
Е сега дури не знам што можи да биди.

види на сајтот дали имаш пакет активирано, ако немаш некој ти ги има украдено информациите од картицата и сака да ти повлече пари од неа.

Како што ти пиша @Ron Burgundy провери, ако немаш никаков пакет активирано тогаш јави се во банка од кадешто ти е картичката во нивниот кол центар, нека ја блокираат и нека ти издадат нова. Голема е веројатноста да се работи за украдени податоци. Имаш купувано со неа на нет?

Како што ти пиша @Ron Burgundy провери, ако немаш никаков пакет активирано тогаш јави се во банка од кадешто ти е картичката во нивниот кол центар, нека ја блокираат и нека ти издадат нова. Голема е веројатноста да се работи за украдени податоци. Имаш купувано со неа на нет?

Пред 4 месеци од Ebay едно апаратче за гитара.

Вчера на телефон ми пристигна порака дека е направена неуспешна трансакција од 9 долари преку visa electron картичка.Јас немам ништо порачано и сега ми е страв да не се случи утре кога ќе примам плата да ми ја снема за 1 ден.
Претходно картичкава ја поврзав на Freelancer.com и во пораката имаше *freelancer
Ако некого му се има случено истово го замолувам да пиши, дали да ја поништам картичкава и сл.
Фала
Не знам дали веќе си го направил ова ама јави се во твојата банка и информирај ги таму за ситуацијава т.е ова е она што прво требало да направиш пред да пишеш на форум.

Фала
Што чекаш?
Јави се одма во банка, најверојатно веќе имаш помош центар телефонски број отпечатен позади на самата картица, објасни што се случува и побарај деактивација на картица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom