Кајгана Парламент

Продолжуваме со кандидатурите за пратеници од МНПО.По Незапирливи, кој ја покажа нашата воља ,тука е Коњаникот Сабја кој е втор.Го избравме како втор бидејќи Македонија ја гледаме по славниот Букефал, која немаа содветен коњаник да ја води.Затоа сме ние тука , да ја водиме Македонија кон светла иднина.Сабјата е симбол а оружјето со кое ќе ги сечеме главите на непријателите на Македонија.
Како трет кандидат сум јас, мојата маленкост.Ултрас е човек кој не се покорува, и оди до крај за своите идеали, исто како нас.
Ги повикувам и @Ska Maniac , @Беркут @Комшија Ти @Ligar @Ѓорче 1932 @Кригла1988 @ZelenoBel @ALoTt @Creating. @Комита Ултрас @Crazy1312 @dusko dolgousko @mickey mouse и останатите радикални-десничари кои ве заборавив, да се кандидирате и да гласате, да влеземе со повеќе претеници во овој парламент.Прво Кајгана парламент, после оној држаниот не чека.
Татковината на прво место
МНПО

Делам гласови за контрагласови!
Цена поповолна, здравје! Вие мене по еден лајк (за да ја загарантирам позицијата независен пратеник), јас на вас за поддршка во кандидатурата за партиските листи :)

Патем, фала на сите што гласаа за мене :)

Тотално разочаран од тоа какви резултати бележи партијата на мојот сограѓанин а воедно и побратим @jamey jasta сигурен сум дека многумина од партијата на Шабаните радо би дошле во нашата партија.

Жално е тоа што народот е исплашен и во тие тешки моменти се решава за најлошата можна опција но колку сме - толку сме!

Можеби ќе почнеме со 2-3 пратеника но понатака ќе се шириме откако на народотот ќе му ја презентираме нашата зелена програма.

РИЗЛА И ФАС ЗА СЕКОЈ ОД НАС!

Претседателе на Парламентот на Република Кајгана, господине @Идиот на Социјализмот , сакам да Ве запрашам, кога има избори? Или избори се ова, па потоа кога ќе се потполнат празните места ќе се конституираме за работа, па ми се донесува бре некое Законче, некоја Уставна измена :D

@Јефто Пишано е тоа во словото, кога ќе наврши парламентот 36 пратеници, на секои месец дена ќе има нови. Само што тогаш ќе направиме посебна тема само за гласање, една за предлози и гласање закони и оваа ќе ја оставиме за кампањи. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom