Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цитирам : Мора Пелистер да влези прва лига, ако не, ЌЕ ОДГОВАРА НЕКОЈ![]()

Почна Декси да кради инфо од мене.![]()
![]()

ова не беше целта поставена пред сезона,сега имаме еден куп играчи со по една нога и замена на тренер кој ќе импровизира и на крајот знаеме како ќе испадне СЕhttp://tip.com.mk/padna-odluka-lamchevski-ke-go-predvodi-pelister-do-krajot-od-sezonata/
Слаби информации добиваш, сепак Наум Љамчевски ќе го предводи Пелистер до крајот од сезоната ... Како и да е нека му е со среќа и нека го вратат Пелистер во прва лига, ако не барем нека го спасат да не испадниме втора![]()
Јас реков дека даде оставка. А Џате ми беше личен фаворит, се знаеше дека одлуката ќе падни меѓу него и Љамче. Од то шо е моментално на лагер, можи е најдобра опција, па не се сомневам дека ќе биди поарен од Зоче и Миљачо.http://tip.com.mk/padna-odluka-lamchevski-ke-go-predvodi-pelister-do-krajot-od-sezonata/
Слаби информации добиваш, сепак Наум Љамчевски ќе го предводи Пелистер до крајот од сезоната ... Како и да е нека му е со среќа и нека го вратат Пелистер во прва лига, ако не барем нека го спасат да не испадниме втора![]()

Uste pojjako e so rece,citiram"NAJDOVME PARI ZA SEVERNATA TRIBINA".Najdoa,najdoaaaaa kuro moj najdoa."Општина Битола дава максимални услови за развој на спорт во Битола. За жал не сите клубови и не сите управи се на нивото на условите шо ги даваме..." - Газето.
Доста е интернет за годинава.![]()

Остај не го можам веќе, колку глупости истрескани во 4минути изјава, и то само спортот е опфатен во изјавата. Господе,слези и собери си ја вересијата.Uste pojjako e so rece,citiram"NAJDOVME PARI ZA SEVERNATA TRIBINA".Najdoa,najdoaaaaa kuro moj najdoa.
A to so ne zaglavi so kredit za zgradite na Tusniko vo kasarnata ne kazva.
Abe od kaj mu idi ova energija ejjj?Izgleda inspiracija crpi od boksero,neumorni se.
Uste otsea go sprema noviot mandat.![]()

За три години планираат предвидаваат во буџетот да оделваат по милион евра шо значи кај да е ако му се точни проекциите и го наполнат буџетот од граѓаните што не верувам оти секоја година се под 80% но ете и да соберат како шо планираат никаде не пиши дека тие ќе се трошат за стадионот туку за спортски објекти шо значи може со тие игралиштата асфалтирани да си ги надпишат итн...Uste pojjako e so rece,citiram"NAJDOVME PARI ZA SEVERNATA TRIBINA".Najdoa,najdoaaaaa kuro moj najdoa.
A to so ne zaglavi so kredit za zgradite na Tusniko vo kasarnata ne kazva.
Abe od kaj mu idi ova energija ejjj?Izgleda inspiracija crpi od boksero,neumorni se.
Uste otsea go sprema noviot mandat.![]()