Забега и Бејта.Непотребно сечење на неколку дрва.
Забеган е Бејта одаааамна.Забега и Бејта.
Јес да беа стари дрвата и нон стоп имаше чавки на нив ....истото го направи и над стадионот за да направи паркинг, а едно ново засадено дрво не гледам.
Не знам што му е филмот ама ако не засади нови ништо не направил.
ВАжно некој си се снабди со дрва за наредната зима
Има засадено надоле од оваа страна, +- 10 дрва ,кај што немаше.Забега и Бејта.
Јес да беа стари дрвата и нон стоп имаше чавки на нив ....истото го направи и над стадионот за да направи паркинг, а едно ново засадено дрво не гледам.
Не знам што му е филмот ама ако не засади нови ништо не направил.
ВАжно некој си се снабди со дрва за наредната зима
Другаре тие гумите ги правеа учениците од индустриско(по ново ОСТУ Гостивар),а не Бејта.Безвезе ти беше муабетов.Забеган е Бејта одаааамна.
Изгледа ќе пере општински пари сега. Ќе прави оранжерии, цвеќиња и грмушки ќе сади. Ти текнува пред некое време кога зеде гуми од кола фарбани полнети со земја и во нив стави цвеќиња. Епа целото тоа срање оди на општински буџет и се плаќа дебело од што тој добива секако фина провизија.
Тоа копиле заслужува да го ебат до смрт Нигеријци.
Значи јас лично гледав вработени во општина, 100% не средношколци, како ги носат гумите и ги полнат со земја итн...Има засадено надоле од оваа страна, +- 10 дрва ,кај што немаше.
Нека ја направи улицана Дутлок барем до крај на мандатот,после што сака нека прави.Најважен проект моментално,ќе се растерети сообраќајот.
Другаре тие гумите ги правеа учениците од индустриско(по ново ОСТУ Гостивар),а не Бејта.Безвезе ти беше муабетов.
А цвеќината,дрвцињата и такви слични работи му се омилени изгледа,за тоа нема замерка. Прво што направи како градоначалник,беа украсување на кружните токови и садење дрва и цвеќиња по булеварите и тротоарите. Има пари во тој бизнис,чим толку е загреан околу тоа.
Јас сум од Дутлок ниедно дрво нема од двата моста наваму засадено, а има еден куп исечено и тоа без поголема причина.Има засадено надоле од оваа страна, +- 10 дрва ,кај што немаше.
Нека ја направи улицана Дутлок барем до крај на мандатот,после што сака нека прави.Најважен проект моментално,ќе се растерети сообраќајот.
Другаре тие гумите ги правеа учениците од индустриско(по ново ОСТУ Гостивар),а не Бејта.Безвезе ти беше муабетов.
А цвеќината,дрвцињата и такви слични работи му се омилени изгледа,за тоа нема замерка. Прво што направи како градоначалник,беа украсување на кружните токови и садење дрва и цвеќиња по булеварите и тротоарите. Има пари во тој бизнис,чим толку е загреан околу тоа.
Ни една гума нема останато. Тоа срање не издржа ни две недели!Јас сум од Дутлок ниедно дрво нема од двата моста наваму засадено, а има еден куп исечено и тоа без поголема причина.
Прво треба да се направи новиот мост па после главната улицата во Дутлок...ама мора да се прошири во големина на булевар инаку пред Гимназија и Економско ќе биде хаос од возила.
И кај сега гумите? Сигурно се стигнати до Солун по Вардар
Додуша во право си,тие гумите и цвеќињата најверојатно општината ги купила,ама ги фарбаа во Индустриско.А за полнење,имаше еден куп ученици од Индустриско,а и од волонтери од Црвен Крст.Може и некој да има донирано нешто.Интересно беше,ама одма ги снема.Значи јас лично гледав вработени во општина, 100% не средношколци, како ги носат гумите и ги полнат со земја итн...
Не знам од кај ти е оваа информација.
Има засадени дрва кај што беа бараките порано,кога слагаш на кејот по тие скалите од таа страна .Сега има цвеќиња засадено на тој дел,а по ќошот засадени се дрвата.Вчера заминав од тука,од скалите натаму има засадени дрва,бидејќи таму немаше.А онде кај што ги исекле дрвата,сигурно цвеќиња ќе ставаат.Немаше потреба да се сечат тие дрва,таман си беа.А инаку се направи таа пешачката патека што требаше да биде до Вруток ? Не сум поминат од болницата натаму.Јас сум од Дутлок ниедно дрво нема од двата моста наваму засадено, а има еден куп исечено и тоа без поголема причина.
Прво треба да се направи новиот мост па после главната улицата во Дутлок...ама мора да се прошири во големина на булевар инаку пред Гимназија и Економско ќе биде хаос од возила.
И кај сега гумите? Сигурно се стигнати до Солун по Вардар