Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
Парадите кажав и напоменав веќе дека за мене се бескорисни и не ги подржувам никаква голотија.
ЛГБТ па уште ли ве лажат дека сте нормални, освен физички! :)
Доволно сум нормален за да распознаам омраза во твојот пост.
Чек чек. Ти ова сериозно?
Сите геј лица сакаат да се преоблекуваат во жени и да се шминкаат?
Не.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Парадите кажав и напоменав веќе дека за мене се бескорисни и не ги подржувам никаква голотија.

Доволно сум нормален за да распознаам омраза во твојот пост.

Не.
Не си оригинал педер ако не се облекваш макар дома скришно во фустани и мрежести чорапи.
Ако тоа не те привлекува ти си само геј од имиџ или некој те убедил дека си геј а у ствари не си

Член од
10 февруари 2010
Мислења
869
Поени од реакции
343
Што со мажите кои сакаат женска облека а не се педери?

Член од
23 март 2011
Мислења
1.172
Поени од реакции
1.056
На некој овде му треба психолог. Некој кој се плетка таму каде се мерат стапови. А не разбира ништо, изгледа не излегол од мк.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Рикверц, интересен збор!!! Како бе викате правата ви се загрозени. Кој ги дава, а кој ви ги зима??? Правото од нормалните не го добивате и вие ги напнувате нормалните да им докажете дека Рикверц е брзина за напред. Па кај го има тоа, А?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.485
Поени од реакции
84.940
Не си оригинал педер ако не се облекваш макар дома скришно во фустани и мрежести чорапи.
Ако тоа не те привлекува ти си само геј од имиџ или некој те убедил дека си геј а у ствари не си
У Англија педерите не се облекуваат поразлично од другите, ниту се однесуваат поразлично од другите. Али тоа само у Англија.[DOUBLEPOST=1458043828][/DOUBLEPOST]
Што со мажите кои сакаат женска облека а не се педери?
друга тема, веројатно

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
У Англија педерите не се облекуваат поразлично од другите, ниту се однесуваат поразлично од другите. Али тоа само у Англија.
Во Англија најголем број на педери се ради имиџ или слава.
Тие се гејој по потреба а не оти се убедени и веруваат во идеите на педерството

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
Фалш сум ете, ме фати. :(

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
нема бе тука срам, луѓе гласаат од интрес, менват вера и нација од интерес ете ти се швркаш в газ од интерес.
Такви се времињата.
Се шврка у гз, и пак не е задоволен.

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
нема бе тука срам, луѓе гласаат од интрес, менват вера и нација од интерес ете ти се швркаш в газ од интерес.
Такви се времињата.
Се шврка у гз, и пак не е задоволен.
Дајте ми ги вашите газови за да се задоволам тогаш. <3

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Дајте ми ги вашите газови за да се задоволам тогаш. <3
Јас сум природен и нормален чоек.
Природно и нормално се знае за шо служи газот кај нас, така да за задоволство мојш да добиеш само то шо ќе излезе природно и нормално од газо мој

A

aye

Гостин
Немам некое конкретно мислење т.е. не бев ни против тие луѓе ниту па ги подржував, се водев според тоа нивни живот нивни правила се додека не видов во центарот на градот баш пред министерството за образование (кај тоа паркчето) како двајца се муваа ма какво мување се јадеа. :shook: Ми се згрози. :unsure:
Се уште ќе си стојам на првото мислење ама не во јавност бе, ни малку осет да се немало.

Член од
23 март 2011
Мислења
1.172
Поени од реакции
1.056
Во Англија најголем број на педери се ради имиџ или слава.
Тие се гејој по потреба а не оти се убедени и веруваат во идеите на педерството
Еве, не сум знаел дека сите ви Англија се во шоу бизнисот па мора да се славни. Јас знам од пред 20 години оти Англија е колевка на Фудбалот и Хомосексуалноста. А сега знаеш и ти!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Еве, не сум знаел дека сите ви Англија се во шоу бизнисот па мора да се славни. Јас знам од пред 20 години оти Англија е колевка на Фудбалот и Хомосексуалноста. А сега знаеш и ти!

има логика, ко ќе дат гол еден куп мажи рипаат еден на друг, се бацват се фаќаат за газои и пениси се тријат еден со друг се лижат на терен а кузнај после победа шо прат под тушеви....
Така да ако сакаш да си славен фудбалер, мора да прифатиш повремено да рипне над тебе маж во шорц и се протркалате по тревата заедно
Се за слава

Kajgana Shop

На врв Bottom