/gone/87
+++FOR CLEAN SKOPJE+++
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 1.769
- Поени од реакции
- 119
кажи ми КОГА имало т.н. ОБЕДИНУВАЊЕ??????????...................................Ја им бранам на сите аеродромци да идат на запад,и дај скините се скурца више со тие муабети.....
нема обединување комити,ФА и цпб тоа нека ви стане јасно еднаш засекогаш тоа што било било,не се враќа!!!
чувајте си ги сликите само за да се потсетувате самите како било некогаш,кур не боли нас за тоа,гледамe на иднината....
секоја чест за одредени членови на комити другите ку**т да ми го јадат,3 год бев дел од комити и сега на крајот се КААМ за тоа....така да кој има нешто против мојата забрана слободно нека се напие вода и нека не умара
10000 пати е правен муабетов и пак се јавуваат некој локал фраери,момци итн кои само сакаат да глумат некој навивачки ФИЛМ
за баскет сите фанови на ФК Вардар,навивале или за МЗТ или за Работнички,но за ФУДБАЛ БИЛЕ ЗА ФК Вардар,и ВЕРУВАЈ и ТИ и останатите како тебе,ДЕКА ФК Вардар и навивачката група Комити ИМ БИЛА ДАЛЕКУ ПРЕД СЕ,бидејќи КОМИТИ БЕА синоним за ЧУВАЊЕТО НА ЧЕСТА НА СКОПЈЕ и МАКЕДОНИЈА,е сега после 1998(кога Комити полека почнаа да тонат) се создадоа ЛОКАЛНИ Воџи навивачи,партиски војници,локални групи ...........
се знае КОЈА Е/БИЛА/и ЌЕ БИДЕ ГОРДОСТА НА СКОПЈЕ(па и Македонија) а КОЈА Е/БИЛА/и ЌЕ БИДЕ СИЛАТА ДА ЈА БРАНИ ЧЕСТА НА СКОПЈЕ И МАКЕДОНЦИТЕ..........
не сум тука да ви солам памет дека треба со тие или со оние да одите,но кога Вардар ќе биде ЈАК ЌЕ СЕ ВИДИ ВИСТИНАТА;сега се е на рекла-казала(како што напомена некој погоре)
дечко ако тебе ти е СРАМ или не знам што си бил дел од Комити,МЕНЕ НИКОГАШ НЕМА ДА МИ БИДЕ СРАМ да отидам на Работнички/МЗТ со Лирија,и да ја ЗАСТАПУВАМ ЧЕСТА НА МАКЕДОНЕЦОТ((((знам знам сега сите сте во фазон casual и Support YOU LOCAL TEAM)