E
Epsilon
Гостин
Знам дека не е доволно еден лајк.
Фала ти!
Фала ти!
http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/eugd/soopstenija/5620-upis-na-paren-semestar-2015-2016Знам дека не е доволно еден лајк.
Фала ти!
Партиципацијата колку кошташе, 2-3 илјади? xD
Шо збориш бе брат 6125 за редовни и 12 250 за вонредни (од семестар). Дисперзираните се мислам по 50 евра...Партиципацијата колку кошташе, 2-3 илјади? xD
Е толку бе!Има некој вртено на инфо центар или студентски прашања последниве 3-4 дена ? Ги барам никој не крева слушалка мм им е*** а ми требаат итно![DOUBLEPOST=1453940676][/DOUBLEPOST]
Шо збориш бе брат 6125 за редовни и 12 250 за вонредни (од семестар). Дисперзираните се мислам по 50 евра...
Е опрости ондаЕ толку бе!
На дисперзиран сум.
Овој пат простено, али вториот пат...Е опрости онда
Јас сум инженерство, имав некои испити низ компјутерот ако ги најдам ќе ти ги пратам.Здраво,
Дали има некој тука запишан на Компјутерски Науки.Ми треба било каков материјал од предметот Линеарна Алгебра.Фала однапрад
Би ти бил благодаренЈас сум инженерство, имав некои испити низ компјутерот ако ги најдам ќе ти ги пратам.
ништо, нека те осигураат, секако во факултет нема да знаат дека си вработен. Јас работев така и никому ништо. Од ноември до март така работев со стаж со се, во април дипломирав.Која е процедурата за префрлање од редовен студент,во вонреден..Јас сум редовен студент,т.е плаќам апсолвентски стаж,во меѓувреме ми испадна работа,и сакам да се вработам,ама мора да ме осигураат..Што треба да направам?
А со документите од средно конкурираше така?ништо, нека те осигураат, секако во факултет нема да знаат дека си вработен. Јас работев така и никому ништо. Од ноември до март така работев со стаж со се, во април дипломирав.