E
Epsilon
Гостин
Знам дека не е доволно еден лајк.
Фала ти!

Фала ти!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека не е доволно еден лајк.
Фала ти!
Партиципацијата колку кошташе, 2-3 илјади? xD
Има некој вртено на инфо центар или студентски прашања последниве 3-4 дена ? Ги барам никој не крева слушалка мм им е*** а ми требаат итно![DOUBLEPOST=1453940676][/DOUBLEPOST]
Шо збориш бе брат6125 за редовни и 12 250 за вонредни (од семестар). Дисперзираните се мислам по 50 евра...
Јас сум инженерство, имав некои испити низ компјутерот ако ги најдам ќе ти ги пратам.Здраво,
Дали има некој тука запишан на Компјутерски Науки.Ми треба било каков материјал од предметот Линеарна Алгебра.Фала однапрад
Би ти бил благодаренЈас сум инженерство, имав некои испити низ компјутерот ако ги најдам ќе ти ги пратам.
Која е процедурата за префрлање од редовен студент,во вонреден..Јас сум редовен студент,т.е плаќам апсолвентски стаж,во меѓувреме ми испадна работа,и сакам да се вработам,ама мора да ме осигураат..Што треба да направам?
ништо, нека те осигураат, секако во факултет нема да знаат дека си вработен. Јас работев така и никому ништо. Од ноември до март така работев со стаж со се, во април дипломирав.