Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

• Креатор на темата Креатор на темата Solider
  • Време на започнување Време на започнување
167 со 51.
53 ми е таа добрата цифра, али никако да ја стигнам пак.

178/ 68. Да помини колоквиумската и ќе се фатам за работа да намалам некое кило.

172-171см висок и 58 кг тежок се надевам дека зимово ќе фатам барем 62 кг
Многу брзо се извишувам но како што растам брзо можеби до крај на школска година да бидам 175-7см
Ете како што сум кажал така е на сабајле скоро 177 сум(поради гравитација) а преку ден дека имам поголема физичка активност висината ми паѓа некаде меѓу 174-175cm очекувам дека adult height ќе биде околу 180-182cm
Со тежината катастрофа сум како стап за чукање ораси сум не сум помрднал од 60 кг :D

Не си дотолку малецко, повисока си од Ева Лонгорија. ;)
Можно е само да си слабичко малце. :D
Така викаат, слаба сум била. Ма да од моја перспектива таман сум си, баш ми е лесно. :X3:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom