Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Се збори за договорена работа околу Гоцевски.
А за Гец ќе сањате малце :)
ne ni treba taa pijanica ima mnogu podobri od nego uzivaj si ti i gledaj kako ke GAZI! mzt i drkajte doma[/QUOTE]

:pos2::pos2::pos2: na koj be da drkame doma ve tepavme 30 razlika
a i tesko toa deka ke dojde vo nasata liga pojak igrac od gecevski centar
:wink:

dzabe i 100 imajte dvojni koga nikoj nema da ve pamti vasiot smrden tim i smrden grad:kesa:
toa e grad so tradicija, istorija....
sigurno ne e nekoja naselba a potoa opstina koja e izgradena posle zemjotresot so lugje od provincija od koi idnite generacii ne cenat nisto osven arievskata skopska rasa... :wink:

Да, град полн со искомплексирани провинцијалци чија единствена желба им е да дојдат у Скопје и да им ги излижат шупаците на овдешните граѓани. Јебига, не сте вие криви што вашата судбина е таква цел живот да аргатите и да газите грозје на +40 степени. Знам, сеа ќе ми кажеш дека ти си пиел чиста ракија и вино, а мене на пазар ми ја продавале онаа за миење нозе, те разбирам и јас би бил очаен кога не би можел да пробам од тоа што сум се мачел да го правам цело лето/есен.

А, за клубовите те молам немој да ми споредуваш, уствари веќе проба да ги споредуваш МЗТ и фени. :tv:
И ајде гитла од тука, испод част ни е да ти враќаме на тебе и на таквите као тебе, па затоа и ова е последен мој пост посветен на тебе и твоето градче „полно“ со традиција и историја. ;)

Да, град полн со искомплексирани провинцијалци чија единствена желба им е да дојдат у Скопје и да им ги излижат шупаците на овдешните граѓани. Јебига, не сте вие криви што вашата судбина е таква цел живот да аргатите и да газите грозје на +40 степени. Знам, сеа ќе ми кажеш дека ти си пиел чиста ракија и вино, а мене на пазар ми ја продавале онаа за миење нозе, те разбирам и јас би бил очаен кога не би можел да пробам од тоа што сум се мачел да го правам цело лето/есен.

А, за клубовите те молам немој да ми споредуваш, уствари веќе проба да ги споредуваш МЗТ и фени. :tv:
И ајде гитла од тука, испод част ни е да ти враќаме на тебе и на таквите као тебе, па затоа и ова е последен мој пост посветен на тебе и твоето градче „полно“ со традиција и историја. ;)

posle komentarov ultrasboy sloboden si!! nemam sto da ti pisam veke :drk::DDD

hahaha e mnogu si top peer ej brat ej ti em :O

skopje e poln so mnogu "skopjani" aka provincijalci od majka-tatko, baba-dedo, albanci i najzagrozen vid se starite skopjani....
a znaeme "skopjanite" u koja opstina gi ima najveke, da ne se lazeme, znaeme site do 70tite do kaj bese skopje-do zeleznicka :) toa drugoto bese nivi ;)
a i koj ne bi sakal da zivee u skopje u denesnicava, isto ko i skopjani so sakaa da ziveat u beograd u bivsa yu :)

a za rakija i vino muabetot ti e za nigde
mozi ti drzi voda muabetot za mzt
sepak pobedite nad porto i real se mnogu pogolemi od titulite :) :) :) :)

...mislam deka jasno se slusna od Sv.Nikole pesna na fa na pocetokot! znaci deka mozelo da se otide na gostuvanje so malku poveke pamet,koj nekomu mu e tolku neophoden...
p.s./ moze fa otisle so avtobusite koi vcera bea zafateni za cpb,pa gi zele od Skopje nakaj Sv Nikole,posle protesniot marsh...:icon_lol:

Да, да се слуша песна од Фемили, отишле и успеале да влезат. Може малку се отидени али големо браво што не ја почитуваат забраната.

Ми застана душата кога помислив дека ќе изгубиме сепак добро е 8 разлика тепавме :D

Да, да се слуша песна од Фемили, отишле и успеале да влезат. Може малку се отидени али големо браво што не ја почитуваат забраната.
i sea ako go kaznat mzt?
bravo so ne ja pocituvaat zabranata breej :O

pa ako gi iznatepaat da gi isfrlat od sala nesto
kfm i policijata se krivi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom