Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
Vas cel zivot ve ebat Albancite vo 100 duela imate begano... imaat kolekcija od vasi salovi i maici... PS se izvinuvam sto pisuvam nadvor od tema... ama gi zamoluvam komitcinjava da ne ljubomorat sto se bleda senka od toa sto bea nekogas i da ne ne trujat tuka na forumov... pozz

А за тоа што се делиме, викаш ВАС ве ебат Албанците, штом се делиме на НАС и ВАС (до вчера сите од Ф.А. беа на трибина со Комити) ќе прават што сакаат Албанците. И ВАС ви додјоа слободно во Јане Сандански во сала и навиваа си отидоа без влакно да им фали.
Се оформија толку навивачки групи од Скопје што сите се излезени од ЗАПАД па сега ќе се курчат копиљаци од 12 години и ќе кажуваат за Комити биле бледа сенка... па баш поради тоа што сите групи излезени од запад (ЦПБ, ФА, Пирати, Лавови) меѓусебно се јадат Албанците користат само ти си копиљ детиште глупаво и не го разбираш тоа.

Patriot_Mkd не пишувај веќе во темава. Се беше убаво кажано од твоја страна, само овде не е ни место ни време за таа дебата. А тоа што не сваќаат, ќе сватат еден, можеби тогаш кога ќе ја изгубиме државата и касно ќе биде !

До тие што имале МУДА да бодат со ножеви, или како што пиша ZlatkoGjorce муда „до колена“ ај штом имаат толку муда нека одат Албанци нека избодат со нож!
Идете у Тетово правете се хулигани. ПИЧКИЦИ.

КРАЈ НА ДИСКУСИЈАТА !!!

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
:)

Ja ne znam so vi e na site problemot? Ti decko od komiti koj kurac si da kazuvas da objasnuvas kako bilo porano i kako e sega? Od kaj znaes koj clen e ovoj nedved i dali e nekoj vlijatelen vo family aerodrom pa direktno da ja napagas grupata? Sto e sega treba ja da pocnam da ti nabrojam 1000 minusi pa do utre da ne zavrsime? Olabavi pisuvaj si vo fk vardar i prestani da gi mesas Fa i nivnoto minato so minatoto na komiti. Nie sme tie so sme i sami si gi resavame problemite so site vklucuvajki i Albancite. ZNACI GI RESAVAME !!! Bi ti preporacal da go napravis i ti toa poso ke te zabolat racete od pisuvanje krivi drini sto nemaat nikakva cel

--- надополнето ---

I VI KAZUVAM NA SITE OD FAMILY AERODROM: BATALETE GI SITE, NE STVARAJTE OMRAZA PREKU INTERNET NIE NASETO GO PRAVIME NA TRIBINA. PREKINETE SO PISUVANJE!!!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Значи прекинете сите со дискусии кои се надвор од МЗТ, кој што сака нека си мисли и нека си го пренесе ставот во друга тема. Ова нека биде и еден вид апел до модераторот се што ќе биде надвор од моменталните случувања на групата и тимот да избрише

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Златко Ѓорче, баниран си на 4 дена поради....што не.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
4estitki za pobedata na mzt i 4estiki za dobroto i fer navivanje od femili so najmali provokacii

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Занемарете ги провокациите на FB од наши малоумници, одлична изведба на трибини, а на терен... па мислам дека добри бевме со оглед на тоа што сме пресни прволигаши.

Поздрав, Мајмуни Прилеп.

Kajgana Shop

На врв Bottom