Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Roma gg, Den Hag gg, Middlesbrough 1

Feyenoord - AZ Alkmaar 3+ @ 1.76 (супер тип)
Doellman J. + (10.5) @ 1.90
Toronto - Minnesota - @ 1.65
RN Lowen - Melsungen T2 + (23,5) @ 1.90

квота 10.5, сите граници и коефициенти се од СЛ.
Најмногу овие 4 пара ме влечат за денес....
Феенорд со АЗ е полуфинале во купот, холанѓаните се познати по тоа што паѓаат доста голови во лигата, а во меѓусебен дуел на овие 2 екипи стално има голови.
Овој Доелман од Барса кошаркарот, еден од подобрите кошаркари кај нив, оваа граница е мала за него и мислам треба лесно да префрли имаат гостување во Русија, според мене треба да оди +. Торонто со Минесота е хокеј, американска работа се игра на малку голови. И на крај Рајн Некар со Мелсунген, Менсунген ни малку не е слаба екипа, одлична екипа се 4 место во Германија, на само 4 бода разлика од првопласираниот Кил, тука се во борба сите 4 екипи во Германија, Кил, Некар, Фленсбург и Мелсунген најдобрите оваа сезона. Добар тим имаат Мелсунген, тука се Сјостранд, Селин, бекот на Србија Рниќ, пикерот на Хрватска Мариќ, треба лесно да ја поминат оваа граница, ако не се разбранат само на другата страна вампирот Апелгрен и нашата КИВА односно дегустраторот Боре Ристоски :D

(y)(y)(y)(y) Прошло је :D
За денес одиме со:
Vesely J. + (13.5) @ 1.90
Gent - Oud Heverlee 1 3+ @ 2.10
Middlesbrough - Wolverhampton 1 @ 1.75 (супер тип)
Almere City - Jong Ajax 3+ @ 1.50

квота исто како вчера 10,5 :D
можи е пак знак на нешто :)

Тамека и Нарва кај ги најдов за гг3+ да си ебам све

Gi imam na eden tiket K-Vanta 5.5+,oni veke 32min bez nitu eden gol [emoji35] [emoji35]
Kajgana Magijo [emoji4] [emoji4]
Vecer skoro sigurno ne igra K.Love,takada uste po izgleden e Lebron na 25.5+ .
Mama vi ibam,za nepolni 4min u vtora tretina,3 gola i se ukopaa,posle 18min..nieden gol .
A so ubo si pocnaa Augsburger i Salzburg .

Последно уредено:
Fener igraat odbrana spored ucebnik,ama go zaboravija Zirbes na dva pati i na dva pati im vlaga pod kos kako bager.Promasuva i im faka ofanziven na Vesely i Bogdanovic.A pred toa Bogdanovic ednas go zaboravi koga trebase nego da go prevzeme.Glupak.A Zirbes da imase malce poveke sreka ke imase 15 poeni.Mu odi denes sve da mu ebam,a na druga strana Udoh dva brzi glupi fauli.Edinstvenite dva igraci od toj natprevar,ama kontra odi.

Prvite 5 minuti igraat strasna odbrana nad Zirbes,topka ne fati ama se pocna posle dvete glupi greski koga go zaboravija vo pokrivanjeto.

Na hokej da ne padne gol od 20:30 treba da si stvarno maler. :notworthy:

Bogdanovic 16 poeni.Samo toj i Datome vlegoa +,drugite 6 igraci od toj natprevar -.

Aјде бе Гент нека даде голллллллл

Да ги клам на колец Дордрехт ебачиштата РКЦ ГИ ОСВОИ ПРВИТЕ 3 ЕБЕНИ БОДА НА ГОСТИ. секад коа ке уплатам некоја екипа шо има 0 победи у гости ќе ја напраи првата победа баш коа ќе ги уплатам... немогучееее

Aјде бе Гент нека даде голллллллл
Лелеее што ми направија, Кумс даде гол во последна секунда и судијата свирна офсајд..........ццццццццццццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom