Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рој Х. рекол дека Рашфорд има шанси да влезе во тимот за Европско и дека го надгледувал веќе 2 години.

Нема да кажам ништо за парите сега, после тоа со Марсијал... :D

Имаше една глупа трансфер шпекулација, дека Реал го давале Хамес на Јунајтед за 80М.
Коај ќе видиш, подобро е да го земеш Санчес или што вика @ziak92 Баркли отколку да им го земаме за таа сума отпадокот на Реал.

Имаше една глупа трансфер шпекулација, дека Реал го давале Хамес на Јунајтед за 80М.
Коај ќе видиш, подобро е да го земеш Санчес или што вика @ziak92 Баркли отколку да им го земаме за таа сума отпадокот на Реал.
И Хамес ќе го земеме парите не се проблем,проблем е филозофот на клупата..

Наводно Ди Марцио рекол дека има добри шанси Берта да го замени на Вудвард од лето,и дека Мурињо сакал штопер,везњак и шпиц.

Мене пa oвoј Сaнчез ми е дaлеку oд АМ. Кoa игрaa сo пoртo зaден везен игрaше. Целo време oн јa преземaше тoпкaтa oд oдбрaнaтa и пoвлекувaше нaпред

И Хамес ќе го земеме парите не се проблем,проблем е филозофот на клупата..
Парите не се проблем, младите се проблем.
Хипотетички, ако дојде Мурињо, и ако накупи се и сешто, од типот Хамес, Санчес, Везњак, штопер незнам што, добар дел од децава од 18 - 23 нема да видат ни купа, а не прв тим и одвај ќе чекаат да ни избегаат

Парите не се проблем, младите се проблем.
Хипотетички, ако дојде Мурињо, и ако накупи се и сешто, од типот Хамес, Санчес, Везњак, штопер незнам што, добар дел од децава од 18 - 23 нема да видат ни купа, а не прв тим и одвај ќе чекаат да ни избегаат
Точно така , а имаме еден куп млади таленти .. штета ќе е за нив..

Мене пари за играчи што се купуваат од Порто и Бенфика се пари фрлени во вода. Ниеден асален играч не искочи од кај нив во последните 5-6год, а толку пари им имаат фрлено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom