Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и пенал за Вердер на кое ниво се паднати овие Леверкузен не ми се верува лани парираа колку толку годинава се село без кучиња ..
3 suta v gol,3 gola.

A ovie Arkasspor gluperdive imaa 24-17 vodstvo,a zavrsija 25-23. Gi imam +16.5 i toa normalno nema da vleze,a plusot laganica. Prv set 7-5 vodea i ne gi pratev,koga gledam 14-25. :eek:

Тотенхем стварно немаат шут на гол доесга? :eek: Ми требаат еден гол да дадат и еве Реал да појача за уште еден гол.

Ни играв Баерн, ни Леверкузен, ни Тотенхем, ни Јунајтед, мене ГГ на скапаниот Виљареал ме падна кој играше бункерица ко најголеми пичици. А одлични квоти фатив ццц

Ајде уште еден гол на Вест Хем-Тотенхем, оти не е хумано да се паѓа два дена со ред за по еден гол :anco:

Епа ако вчера искочија сите логично денес ќе не бутнат сите :) освен личестер никој друг вчера не не изневери.

Za Arsenal navivam 10 godini, vo poslednive 5 godini vo koi aktivno uplakjam samo 3 pati gi iam pishano na tiket da pobedat..i denes 4tiot pat. Bravo luzerishta !

Денес катастрофа излегоа англискиве матер им ебам

Денес катастрофа излегоа англискиве матер им ебам

А кога испаднале утакмиците во ПЛ како што треба ? Убедливо најтешка лига за прогнозирање, јас само сингл играм и таму сум во добар минус :)

Ariza 2/8,za 3 poena 0/6 [emoji35]
Wall 5/14,za 3 poena 0/3 10 asistenci 12poena [emoji35]

Jrue 1/7 za 3, четри од кои му беа чисти сам.... А 8 текми у ред е 20+

А братов Мекалум дека у прво полувреме имаше 100% учинок (да, 100% учинок) а у второ 0% учинок?

Немогуче е ова НБА лигава - од коа буквално ми се исра Ирвинг не ги играм :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom