- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 643
- Поени од реакции
- 41
Според мене Аврамовски е доста солиден играч за овој тим на МЗТ и дека со сегашната положба во тимот не го дава својот максимум, можда пак е само пад на форма
Не ни можеме да забележиме дали има пад во формата бидејки на утакмица дали 2 пати игра еден на еден центарски.Според мене Аврамовски е доста солиден играч за овој тим на МЗТ и дека со сегашната положба во тимот не го дава својот максимум, можда пак е само пад на форма
Moze bobi mu daval nekoi sedativi )) ne mu se igra na momceto sto ima veze koj bil i pet rajli da dojde pak po 4 ke si dava ))Тоа што Ацо нема поима од тренер не е крив Аврамовски. Како можеше Аврамовски да дава по 15 поена на утакмица кога беше Боби Митев тренер ? Човекот имаше 100 акции и за под кош и за шут за 3 поена и тоа сами да остануваат играчите. А овој дибеков нема 2 акции со кои може да има 2 лесни поена... Чим Кире шутира тројки што да очекуваме понатаму ? Последниов натпревар со АБА 35 шута за тројка имаа, дур не се промени овој скапаница од тренер џабе е све.
Немаат доволно пари за да ме земат за тренер Инаку не му давал седавити туку едноставно имал акции за центрите ))Moze bobi mu daval nekoi sedativi )) ne mu se igra na momceto sto ima veze koj bil i pet rajli da dojde pak po 4 ke si dava ))
--- надополнето ---
info od italija direktno i marin dokuzovski bi dosol za trener samo za 10 000 evra ))
jas mislam dosta strucnaci ste gledajte gore na tribina ostajte neka si e vrsat rabotata dole koj se postaveni od mnogu mesanje moze da zagori tengjereto kako kaj nekoi klubovi koj ne moze da gi oparavi ni bil gejts )))
nema sansi!! ke doaga od italija u mzt:pos2: vazi nema problem!!!! ke si ostaneme so aco...gospod neka ni e napomos
--- надополнето ---
ej avramovski e samo soliden igrac nisto poveke sreka sto go imame kire nikolovski!!..i mora da se pojacaat na polusezona oti vaka ke ne otepaat u play off!!!
daj boze moze ovoj e dobar ali mozese i podobro da gi uigra u sekoj slucaj ama mislam deka nee sposoben da donese titula vo Jane Sandanski!тогаш камчев и остали спонзори заедно со ивица градоначалникот се обични преваранти и лажови кога закажуваат прескоференција и втуваат НЛБ лига. СО кои играчи и со кој тренер мислат они дека ќе можат да играат во таа лига?
Мене така ми кажаа ека преговарале а дали ќе успеат да го донесат ќе видиме, и дали ќе го одржат ветувањто за нлб лига и тоа ќе видиме.
Со овој тим кој сака тренер нека е нема тиула за МЗТ, и првиот тим е слаб, а нема ни кавалитетни замени.daj boze moze ovoj e dobar ali mozese i podobro da gi uigra u sekoj slucaj ama mislam deka nee sposoben da donese titula vo Jane Sandanski!
Може го тупам со Боби Митев, ама погледни само он со каков тим стигна до полуфинале. Овој тим е 4 пати подобар од тогашниот.Со овој тим кој сака тренер нека е нема тиула за МЗТ, и првиот тим е слаб, а нема ни кавалитетни замени.
Ама и другите тимови се 4 пати појаки сеаМоже го тупам со Боби Митев, ама погледни само он со каков тим стигна до полуфинале. Овој тим е 4 пати подобар од тогашниот.
Кој се појаки освен Фени? Торус ? Овче Поле? - Дај не заебавај... со Работнички сме на исто рамниште и тука ќе одлучува спремноста на двајцата тренери.Ама и другите тимови се 4 пати појаки сеа
kaj niv e napraven invetot pred 2 nedeli !!!cekaj cekaj )))))))))))))0 auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu idat family invazijaaaaaaaaaaaaaa 700 ke prisustvuvaat za 7 saati kaj neznite za 18 saati 800 auuuuuuuu cudna familijarna sostojba ))))))i ne razbiraat deka ne ide so sila i so flaeri ))))
Па не би рекол дека сте на исто рамниште, Работнички се играчки појаки според мене, плус и вие имате трето класни замени, а не толку јак прв составКој се појаки освен Фени? Торус ? Овче Поле? - Дај не заебавај... со Работнички сме на исто рамниште и тука ќе одлучува спремноста на двајцата тренери.
МЗТ може има третокласни замени ама погледни ги на Работнички замените, шестокласни. Симич има да го јаде од Кире и тоа на велико, како што го јадеше на пријателска кога играше во Торус. Јане има да го покоси Мираковски, Талески/ Аврамовски со Гоцевски, Грне ќе го чува Ристе, а Зивчевик - Блажевски... освен што е појак Ристе од Грне и тоа во напад само не гледам каде на друго место се појаки Работнички, бар мое мислење. Останува да видиме што ке се деси на 04-11-2010Па не би рекол дека сте на исто рамниште, Работнички се играчки појаки според мене, плус и вие имате трето класни замени, а не толку јак прв состав