Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Според мене Аврамовски е доста солиден играч за овој тим на МЗТ и дека со сегашната положба во тимот не го дава својот максимум, можда пак е само пад на форма

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Според мене Аврамовски е доста солиден играч за овој тим на МЗТ и дека со сегашната положба во тимот не го дава својот максимум, можда пак е само пад на форма
Не ни можеме да забележиме дали има пад во формата бидејки на утакмица дали 2 пати игра еден на еден центарски.

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
ako sakas apliciraj za trener dostavi CV!!!

Тоа што Ацо нема поима од тренер не е крив Аврамовски. Како можеше Аврамовски да дава по 15 поена на утакмица кога беше Боби Митев тренер ? Човекот имаше 100 акции и за под кош и за шут за 3 поена и тоа сами да остануваат играчите. А овој дибеков нема 2 акции со кои може да има 2 лесни поена... Чим Кире шутира тројки што да очекуваме понатаму ? Последниов натпревар со АБА 35 шута за тројка имаа, дур не се промени овој скапаница од тренер џабе е све.
Moze bobi mu daval nekoi sedativi :))) ne mu se igra na momceto sto ima veze koj bil i pet rajli da dojde pak po 4 ke si dava :)))

--- надополнето ---

info od italija direktno i marin dokuzovski bi dosol za trener samo za 10 000 evra :)))
jas mislam dosta strucnaci ste gledajte gore na tribina ostajte neka si e vrsat rabotata dole koj se postaveni od mnogu mesanje moze da zagori tengjereto kako kaj nekoi klubovi koj ne moze da gi oparavi ni bil gejts :))))

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Moze bobi mu daval nekoi sedativi :))) ne mu se igra na momceto sto ima veze koj bil i pet rajli da dojde pak po 4 ke si dava :)))

--- надополнето ---

info od italija direktno i marin dokuzovski bi dosol za trener samo za 10 000 evra :)))
jas mislam dosta strucnaci ste gledajte gore na tribina ostajte neka si e vrsat rabotata dole koj se postaveni od mnogu mesanje moze da zagori tengjereto kako kaj nekoi klubovi koj ne moze da gi oparavi ni bil gejts :))))
Немаат доволно пари за да ме земат за тренер :D Инаку не му давал седавити туку едноставно имал акции за центрите :)))

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
nema sansi!! ke doaga od italija u mzt:pos2: vazi nema problem!!!! ke si ostaneme so aco...gospod neka ni e napomos

--- надополнето ---

ej avramovski e samo soliden igrac nisto poveke sreka sto go imame kire nikolovski!!..i mora da se pojacaat na polusezona oti vaka ke ne otepaat u play off!!!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
nema sansi!! ke doaga od italija u mzt:pos2: vazi nema problem!!!! ke si ostaneme so aco...gospod neka ni e napomos

--- надополнето ---

ej avramovski e samo soliden igrac nisto poveke sreka sto go imame kire nikolovski!!..i mora da se pojacaat na polusezona oti vaka ke ne otepaat u play off!!!

тогаш камчев и остали спонзори заедно со ивица градоначалникот се обични преваранти и лажови кога закажуваат прескоференција и втуваат НЛБ лига. СО кои играчи и со кој тренер мислат они дека ќе можат да играат во таа лига?

Мене така ми кажаа ека преговарале а дали ќе успеат да го донесат ќе видиме, и дали ќе го одржат ветувањто за нлб лига и тоа ќе видиме.

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
тогаш камчев и остали спонзори заедно со ивица градоначалникот се обични преваранти и лажови кога закажуваат прескоференција и втуваат НЛБ лига. СО кои играчи и со кој тренер мислат они дека ќе можат да играат во таа лига?

Мене така ми кажаа ека преговарале а дали ќе успеат да го донесат ќе видиме, и дали ќе го одржат ветувањто за нлб лига и тоа ќе видиме.
daj boze moze ovoj e dobar ali mozese i podobro da gi uigra u sekoj slucaj ama mislam deka nee sposoben da donese titula vo Jane Sandanski!

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
daj boze moze ovoj e dobar ali mozese i podobro da gi uigra u sekoj slucaj ama mislam deka nee sposoben da donese titula vo Jane Sandanski!
Со овој тим кој сака тренер нека е нема тиула за МЗТ, и првиот тим е слаб, а нема ни кавалитетни замени.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Со овој тим кој сака тренер нека е нема тиула за МЗТ, и првиот тим е слаб, а нема ни кавалитетни замени.
Може го тупам со Боби Митев, ама погледни само он со каков тим стигна до полуфинале. Овој тим е 4 пати подобар од тогашниот.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ама и другите тимови се 4 пати појаки сеа
Кој се појаки освен Фени? Торус ? Овче Поле? - Дај не заебавај... со Работнички сме на исто рамниште и тука ќе одлучува спремноста на двајцата тренери.

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
cekaj cekaj :))))))))))))))0 auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu idat family invazijaaaaaaaaaaaaaa 700 ke prisustvuvaat za 7 saati kaj neznite za 18 saati 800 auuuuuuuu cudna familijarna sostojba :)))))))i ne razbiraat deka ne ide so sila i so flaeri :)))))

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Кој се појаки освен Фени? Торус ? Овче Поле? - Дај не заебавај... со Работнички сме на исто рамниште и тука ќе одлучува спремноста на двајцата тренери.
Па не би рекол дека сте на исто рамниште, Работнички се играчки појаки според мене, плус и вие имате трето класни замени, а не толку јак прв состав

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Па не би рекол дека сте на исто рамниште, Работнички се играчки појаки според мене, плус и вие имате трето класни замени, а не толку јак прв состав
МЗТ може има третокласни замени ама погледни ги на Работнички замените, шестокласни. Симич има да го јаде од Кире и тоа на велико, како што го јадеше на пријателска кога играше во Торус. Јане има да го покоси Мираковски, Талески/ Аврамовски со Гоцевски, Грне ќе го чува Ристе, а Зивчевик - Блажевски... освен што е појак Ристе од Грне и тоа во напад само не гледам каде на друго место се појаки Работнички, бар мое мислење. Останува да видиме што ке се деси на 04-11-2010 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom