Вил - зашто не беше номиниран за Concusion. Жена му (убаво и го плесна Крис Рок: „Ќе го бојкотирала доделувањето. Пфф. Ко божем некој ја покани. Исто ко јас да ги бојкотирам гаќичките на Ријана. А не бев ни поканет”). Рајан Куглер, ако не се лажам. И Спајк Ли.А што, Вил Смит и жена му најмногу квичеле за големата неправда над црнците, така?
Тој па само Пурсуит оф Хепинес му го поштувам, кој фактор се замислува бе? Нафрлете ми имиња на глумци/познати личности што исто се бунтувале, да ги ставам на ЦРНА листа кај мене.
еве сеа почнаКога има реприза? За другар прашувам... али озбилно...
То е така зато шо оскарот е посрано признание од Америте. И со него и без него, Енио бил и ќе остане цариште во музиката.Еден од најдобрите композитори на сите времиња за првпат добива оскар на 87 години,а цел свет е свртен кон Ди Каприо .Еби се свету
Да да ѕвер е. Во друштво со Howard Shore, Hans Zimmer и John Williams.[DOUBLEPOST=1456823337][/DOUBLEPOST]By far the best in his realm.
Посвој си го.Па и не е баш изненадување, многу добро изглуми во Собата.
Мене малиот ми е омилен бе, не можам да му се изнагледам.
Има добри од поозбилните Seven Pounds и The Pursuit for Happyness му се супер. Од блокбастерите I Am Legend, Independance Day, Bad Boys и Men in Black. Ама пак има и многу срање филмови како Wild Wild West и Hancock.Хич e закон филм со Вил Смит и Бед Бојс ама дека јадеше лајна, да.
Да ама изедначеност на слаби филмови. Колку од овие филмови ќе ги спомнуваме како филмишта во дискусии наредните години?Сѐ, сѐ, ама јас не се сложувам дека годинава беше слаба на филмски план. Напротив - самата изедначеност меѓу филмовите и „поделбата“ на само по едно оскарче за секој доволно говори како многу филмови годинава имале барем по малку добро што да понудат. И - не се сеќавам кога последен пат било до толку неизвесно до сам крај, да не се знае кој филм ќе земе Оскар за најдобар филм, а во конкуренција да не се само 2, како лани Boyhood и Birdman. Годинава освен на трите главни фаворити, им даваа шанси дури и на Room и Mad Max. Значи само Brooklyn, Bridge of Spies и The Martian беа „аутсајдери“.
BTW, ќе успееме да го гледаме Son of Saul до следните Оскари?