Рамна Земја?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.916
Поени од реакции
12.452
Вие ќе му кажувате на Зоте дали работеле или не ракети во вакуум.
Само ја пренесувате масонската лага.

memestache.com_259975_1350849602.jpg

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
:pos::pos::pos: Зоте легендо. Ракети не работеле во вакум! :lolzz:
But another thing that doesn't make sense about space travel to me is: How does the craft not spin out of control and how can people work on the space station and shit? If you think about a canoe in the water, every movement you make moves the boat. The only thing stopping it from spinning out of control is the water surrounding the boat.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
But another thing that doesn't make sense about space travel to me is: How does the craft not spin out of control and how can people work on the space station and shit? If you think about a canoe in the water, every movement you make moves the boat. The only thing stopping it from spinning out of control is the water surrounding the boat.
а ти си толку силен што ако прдниш цела станица од стотина тони ќе ја помрдниш?

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
ццц, знаеш ли ти сега што пишуваш? Дека лагата е за наше добро. Која лага е добра? Да не навлегуваме сега хипотетички што би било и каква би била свеста на луѓето да ја имавме вистината на земјата. Еве настрана религија. Каква свест би имале луѓето кога би знаеле дека постои креатор? Дали би бил ист светот кога сите би знаеле дека постои некој што го креирал и создал све ова и дека тој не набљудува. Исто ли ќе биде?[DOUBLEPOST=1456698433][/DOUBLEPOST]

Јака тие е тебе логиката. Студио снимките ги изгубила. Све што снимале во студио изгубила. Си го гледал ова видео? Ова е уште пошокантно видео.

Ова за тебе е случајно?

NASA admitted in 2006 that no one could find the original video recordings of the July 20, 1969, landing.

http://www.reuters.com/article/us-nasa-tapes-idUSTRE56F5MK20090720
Верувај дека сите луѓе знаат дека постои Креатор,ама тоа не е Богот од православието.Исус не е Бог,постои Бог тој е Еден,тој нема син ниту придружник.Зошто цело време му додавате придружник,зар не може да сватите дека Тој е Единствен?Неговата цел не е да набљудува и да казнува,туку тој дејствува цело време,ама вие сте слепи и не ја гледате Неговата голема Сила.Очекувате пекол,самите се казнувате уште во овој живот,верувајќи во казна,така и ќе ви заврши вашиот живот,во страв,а не во Љубов.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
а ти си толку силен што ако прдниш цела станица од стотина тони ќе ја помрдниш?
Да собереме пари и да те пратиме горе во вакум и летај да видиме што ќе биде.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Ова се случува кога децата не учат во школо. Си остануваат прости и неуки за цел живот и секој ќе ги измамува и прелажува.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Имаат ракетни стабилизатори што ги корегираат движењата на леталото. :)
Како не ти се здосади да го тролаш цел форум бе човек?! Што задоволство ќе беше ова твоево да се правиш малоумен стварно незнам....

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Имаат ракетни стабилизатори што ги корегираат движењата на леталото. :)
Како не ти се здосади да го тролаш цел форум бе човек?! Што задоволство ќе беше ова твоево да се правиш малоумен стварно незнам....
не се праве

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.414
Поени од реакции
87.006
До пред 2 недели темава имаше се на се 20 страни... сега 150 :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom