Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување

Attachments

• List.zip
    List.zip
    50,2 KB · Прегледи: 183
and i will try to scan now and see the reslut
but that was a m3u file i wanna scan direct bro thats i wanna do

and i will try to scan now and see the reslut
but that was a m3u file i wanna scan direct bro thats i wanna do
scan with the program you have, find a working server. than edit the .bat file and it will generate the rest of the channels.

example:
you find 10.0.0.1:80/user/10000.m3u8

you edit the .bat file and it will generate
10.0.0.1:80/user/10000.m3u8
10.0.0.1:80/user/10001.m3u8
....
....
10.0.0.1:80/user/20000.m3u8

i did that and this way is good to scan with VLC :)[DOUBLEPOST=1456619860][/DOUBLEPOST]BUT WHY I CANT DO THAT WITH A BAT FILE WITHOUT I WILL SCAN IN SIMPLE TV DIRECT IN CMD AND HE WILL FIND CHANNELS FOUND AND CHANNELS NOT FOUND WHY IS THAT A NOT GOOD THINK ?

Attachments

• Screen Shot 02-28-16 at 01.34 AM.PNG
    Screen Shot 02-28-16 at 01.34 AM.PNG
    430,7 KB · Прегледи: 120
1sn.jpg

GR, EX-YU, MK, TR, DE, AL, AF, PL, IT, VIASAT, US, RU, CH, SP, UK, IT, NL, FR...
Код:
http://1sn.ns1.name:18800/get.php?username=Kriss&password=9998&type=m3u

Момци/девојки...
Имам проблем, ама не знам дали е до мене. Го пуштам во влц последниов линк од @zikmik и на секои 10 секунди автоматски ми менува канал. Истото ми го направи и вчера на еден друг линк од форумов. Има некое решение за овој проблем ?

Момци/девојки...
Имам проблем, ама не знам дали е до мене. Го пуштам во влц последниов линк од @zikmik и на секои 10 секунди автоматски ми менува канал. Истото ми го направи и вчера на еден друг линк од форумов. Има некое решение за овој проблем ?
jeli ti zatvoren loop ako nije zatvori
2012-08-21_205149_untitled.png

Момци/девојки...

Тоа е затоа шо уште 50 души се закачени на него

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: vXa
Момци/девојки...
PROBAJ PREZ TVOJA ULAZNA VRATA NA KUCA DA PUSTIS ISTOVREMENO 500 LJUDI I VIDECES STA CE DESI, TO I TEBE SE DESAVA S OVI TVOJ LINKOVE U VLC

• Ми се допаѓа
Reactions: vXa
Момци/девојки...
батали ја таа листа. кај и да е ќе и сменат лозинка. остај овие јавно објавените листи, два дена не траат. имаш на претходните страни програмчиња, земи пробај сам да си најдиш листи. тие што сам ќе си ги најдеш можат со месеци да траат.

батали ја таа листа. кај и да е ќе и сменат лозинка. остај овие јавно објавените листи, два дена не траат. имаш на претходните страни програмчиња, земи пробај сам да си најдиш листи. тие што сам ќе си ги најдеш можат со месеци да траат.

Другар, најмногу ми треба за арена спорт, да можам утакмица на раат да изгледам и ако е во можност канали од екс ју просторите. Ако е некој добар да ми даде барем нешто од ова, би му бил благодарен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom