- Член од
- 16 декември 2012
- Мислења
- 2.744
- Поени од реакции
- 7.259
Ti kaza zote, posle 30 km. Mozda e na 32-ri kilometarA госпот на која висина е?
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Ti kaza zote, posle 30 km. Mozda e na 32-ri kilometarA госпот на која висина е?
На нас ни е битна амтосферата, стратосфера се вика дека таму нема струење на воздух, досегашните истражување покажале дека кроз нејзе проаѓат радио брановите и да нема влијание на нивнот ширење.
и како тоа ги менува работите во дискусијава? што докажува тоа?На нас ни е битна амтосферата, стратосфера се вика дека таму нема струење на воздух, досегашните истражување покажале дека кроз нејзе проаѓат радио брановите и да нема влијание на нивнот ширење.
Гравиметар си видел ли или ти вистината ја откриваш гледајќи клипчиња на Youtube снимени со праисториски камери и тоа го голташ како мисир пченка?Епа тоа ти го напишав зашто за луцифер теоријата е дека посоти гравитација. Ако посоти гравитација авионите, дождот, птицаите и др. ќе се понашаат многу другачие.
сакаш да кажеш дека брановите не се одбиваат и не може да се шират низ цела земја ако земјата е топка?На нас ни е битна амтосферата, стратосфера се вика дека таму нема струење на воздух, досегашните истражување покажале дека кроз нејзе проаѓат радио брановите и да нема влијание на нивнот ширење.
Темава ќе ја затвориме само тогаш кога ќе отвориме донација во Македонија и ќе собереме парични средства за авионски билет за ЗОТЕ и ќе го испратиме на авионски прелети преку Антарктик.Тој ќе биде првиот верник на Рамната Земја кој ќе ја разобличи оваа лага на манипулаторите кои вешто смислиле и го исклучиле Антарктик како непостоечки континент и го прогласиле за граница на Рамната земја.Некогаш Рамната земја била само земјите од Средоземјето,потоа Трите Континенти,но по откривањето на Новата земја преку Атлантикот и првите обиколувања на Планетата Земја и докажување за нејзиниот униформен топчест облик како и сите тела во космосот.Секое тело во Космосот се стреми да го добие својот топчест облик кое е совршенство на тродимензионалните тела.http://www.antarcticaflights.com.au/
Сеа баш влегувам у темава и прво ми налетуе фирмаментот на Зоте.He знам за вас али мене ова “фирмамент“ ептен еротски ми звучи
како некој нежен дел на женска дунда... нешо ко клиторис...
Идиократија 2?Не ја затворајте темава, таман почна да ми станува поинтересна...
To значи дека можат да го соборат русите со С400??Ti kaza zote, posle 30 km. Mozda e na 32-ri kilometar
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Немам време да преведамсакаш да кажеш дека брановите не се одбиваат и не може да се шират низ цела земја ако земјата е топка?
брановите може да стигаат до цела земја само ако е таа е рамна?
е па брановите се одбиваат од јоносферата
Прегледај го приврзокот 140218