Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
Одлична бројка ФА,секоја чест :smir:
П.С...Морав![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
П.С...Морав
![](http://www.pic.mk/images/1574119646.jpg)
Точно еГробари Бутел се навивачи на КК Вардар Осигурување и се формирани пред 2 недели. Дали е точно дека ГБ го ишкртале графитот на ФА-ФАМИЛИЈАТА во Пулевски ? Ако е така ,тие прекршуваат основни тифо правила и не заслужуваат да бидат третирани како сериозен навивачки колектив.
Точно е тоа, само што такво нешто е срамота како навивачка група да се фалиш со таква работа. Јас знам минимум три убави графити Работнички, па никој од групата не се осудил (а верувам дека и понатаму нема) да ги ишкрта. Поготово што графитот кај Пулевски е ишаран во 5 сабајле. Инаку сега имам мжност да видам дека вчера имало одлична атмосфера и покрај тоа што МЗТ Скопје се наоѓа на последното место. Следен натпревар е со Торус, а потоа дома со :zlo:Гробари Бутел се навивачи на КК Вардар Осигурување и се формирани пред 2 недели. Дали е точно дека ГБ го ишкртале графитот на ФА-ФАМИЛИЈАТА во Пулевски ? Ако е така ,тие прекршуваат основни тифо правила и не заслужуваат да бидат третирани како сериозен навивачки колектив.
И покрај тоа сепак се знае кој се најбројни и кој се секогаш на врвот, иначе сите тие останати групи од Скопје знаеш многу добро од која трибина се излезени и дека едно време беа подгрупи на групата што е најстара од нашиов град. (1987)Grobari butel???!!!???!!![]()
Daj ako znae nekoj kako da se prijavime za vo ginis ova,mislam deka poveke navivacki grupi vo eden grad od Skopje nema!!!!
Spored moi procenki nekoi ima mesto za uste napredok,sea za sea ima uste prazni mesta za da se sozdade navivacka grupa,Kozle nema,Kisela voda i mislam tolku e,se drugo zafateno e vo momentov,pa ajde koj ima namera da prai grupa neka ubrza kaj i da e i ovie mesta ke se poplnat...REZIL SME NEVIDEN!!!!!PA POSLE SE PRASUVAME ZOSTO SEKOJA NAVIVACKA GRUPA BROI PO 50 DUSI!!!
Сакаш да те потцетам кога е формиран Сервис Кру?Во случајов за Ф.А. да не испадне дека ги омаловажувам, респект за нив, бројка,навивање, во кошаркарската сцена се дефинитивно најдобри само што изгледа има некој деца што не си ја знаат историјата на групата.
Ме интересира дали си бил на запад и дали би идел ако има јак вардар и ако идат повеќе луѓе од ФА на запад?Јас не знам од каде излезе муабетот дека воџите на ФА се навивачи на Вардар. Во последните години не е многу голем бројот на тие што идат на ФК Вардар, поготово на Запад. Во Фемили дојдоа нови генерации и затоа како што може да се види навивачката група е во огромен подем. Оваа сезона е една од најдобрите и покрај тоа што клубот за прв пат во историјата се наоѓа на последното место.
Инаку што се однесува до Комити (конкретно за дечкото што пиша) само ќе кажам да не ја подгреваш атмосферата за џабе затоа што никој лошо нема да напише за Комити од наша страна. Па и тие што не се за Вардар нема да напишат од причина што овие две навивачки групи не можат никогаш меѓусебно да се сретнат (ФА иде само на кошарка).
Тоа што се појавуваат инстант групи, конкретно нас како група не не интересира затоа што ние постоиме скоро две децении (ја тераме 13-та како ФА) така да што и да се појави ќе биде минорно во однос на тоа што го имаме постигнато и планираме да го достигнеме. Една нова навивачка култура се создаде кај нас, така да со спој на постарите членови и со тотална поддршка на тие генерации што доаѓаат, а ме радува што ги има во голем број што се за МЗТ, мислам дека уште долго време ќе биде на врвот кога станува збор за навивањето.
Сакаш да те потцетам кога е формиран Сервис Кру?
А сакаш јас да ти поставам слика како транспарент на таа група сервис кру стои на запад ?Сакаш да те потцетам кога е формиран Сервис Кру?
Кажи ми бе кога се формирани Сервис Кру дали знаеш?Ме интересира дали си бил на запад и дали би идел ако има јак вардар и ако идат повеќе луѓе од ФА на запад?
Исто и за тебе, која година се формирани знаеш?А сакаш јас да ти поставам слика како транспарент на таа група сервис кру стои на запад ?