- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 318
- Поени од реакции
- 189
Брејвик беше само луд, ко ви одговараше.. Е сеа овој не е луд, туку вмро го натерало да тепа.
Последно уредено:
Што има врска веста со лојалност? Како стигна до тој заклучок?
Мореее @Inglourious Basterd стварно сте биле лојални, алал вера.
Нели во темата за Титаник кажуваше колку сте биле лојални како партија, како пример ја зема Гоца.Што има врска веста со лојалност? Како стигна до тој заклучок?
Да де, знам што сум зборел за лојалност. Само пак не ми е јасно како одлуката или евентуалната одлука на Уставен ја поврза со лојалност.Нели во темата за Титаник кажуваше колку сте биле лојални како партија, како пример ја зема Гоца.
Еве и ние се уверивме, ипак слоганот ви беше Дела, а не зборови.
Мeне ако ме прашуваш му прекипи на народот нестабилната политичка ситуација која запазува одреден континуитет со години. Еден мандат асолен мандат не истераа, само барања за предвремени избори, само капмањи, само цуцулиња, де отпори, де ова де она. Имаш таму на 4 години и на 5 избори. Нека помини периодот и ајт ко шо е редот (во меѓувреме наоружај се со аргументи и пукај).Мислам дека ваква лудост до сега немало у историја на државата (од 45 наваму). Не знам за комунизамот, но сигурен сум дека ваква поделеност немало и тогаш т.е било подемократски отколку денес.
Ова е лудост, лудило ни се случува, некој што заспал во 2005, сега да се разбуди и да пушти телевизија ќе полуди на чисто.
Јас незнам, како успееја да ги убедат луѓето дека ова е нормално, па порано пред 100-тина години по села живееле, немале струја, па многу попаметни биле луѓето отколку денес.
Нека му објасни некој ве молам.Да де, знам што сум зборел за лојалност. Само пак не ми е јасно како одлуката или евентуалната одлука на Уставен ја поврза со лојалност.
Уставниот Суд лојален на Грујо. Ваљда тоа сакаше да каже. Ако не, нека елаборира, левиот мозок не ни работи ко на нив.Да де, знам што сум зборел за лојалност. Само пак не ми е јасно како одлуката или евентуалната одлука на Уставен ја поврза со лојалност.
Емке, крофно моја, дозволи ми јас да му објаснам на Бастердов.Нека му објасни некој ве молам.
Мореее @Inglourious Basterd стварно сте биле лојални, алал вера.
Никој нема да биде осуден, ова Грујо го прави чисто од забава да се ложат глупи комуњари додека он тера кампања каде што промовира програма и дела.Паметни сте кога сакате.
Ете да речиме јас вчера се разбудив од кома и појма немам што се случува. Дали според тебе Телма извести објективно и неутрално во врска со настанот ?@мкд владе репутација се гради со години, не во еден ден.
Мене често ми мрчат идиоти дека сум зборувал криптично. И баш ми се допаѓа овој начин на зборување. Еве ќе ти одговорам.Нека му објасни некој ве молам.
За да помислиш на тоа, треба прво некогаш да си очекувал различна одлука од Уставниот Суд. Уште едно разидување.Уставниот Суд лојален на Грујо. Ваљда тоа сакаше да каже. Ако не, нека елаборира, левиот мозок не ни работи ко на нив.
Да не сакаш да се кладиш ти?Никој нема да биде осуден, ова Грујо го прави чисто од забава да се ложат глупи комуњари додека он тера кампања каде што промовира програма и дела.
Ја некој ваков одговор очекував