ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
“Ќе излезат на виделина фактите од кои ќе се шокирате до која мера бандата на Чауш, раководството на СДСМ и терористите од Косово соработувале последниве година-две. Тоа не се заборава.“

Само бега, верувај.
:pos::pos::pos::pos: Ќе излезе брат све, полека... Само едно не ми е јасно, кога ги пишуваш овие глупости, си веруваш ли на лагите што ги пишуваш или препишуваш од штаб механички?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
:pos::pos::pos::pos: Ќе излезе брат све, полека... Само едно не ми е јасно, кога ги пишуваш овие глупости, си веруваш ли на лагите што ги пишуваш или препишуваш од штаб механички?
Остај ме ти мене, лупам глупости. Оди прашај ги Заев и Оливер, дали им се збори за Чауш, за Куманово и уште десетина работи со кој потурчинот е поврзан. Или уште ќе чекаме истрагата да покаже?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
Fer sudenje??? Jas pa mislam deka ne im treba nikakvo sudenje,dosega trebase da se pusteni da uzivaat so po 9 devici.
Да не мислиш амнестија дека им треба?
У сред лето, диригирана од грчка плажа директно. Ама напраена да личи округло па на ќоше. Не очигледна амнестија.
Може?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.517
Поени од реакции
9.371
Да не мислиш амнестија дека им треба?
У сред лето, диригирана од грчка плажа директно. Ама напраена да личи округло па на ќоше. Не очигледна амнестија.
Може?
не може, а ти ако сакаш така, еве покрени иницијатива и оди пред судот да им дадеш подршка.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Интересен факт - ако побарате на гугл термини како грчка плажа, амнестија и округло па на ќоше ќе видите дека првите 20 страни се форумски цитати од Beric Dendarion на кајгана форум. Со ова темпо ќе го поремети гугл алгоритмот за два три месеци, затоа што според податоците почнува тие изрази да ги користи се почесто и почесто. Последен пат во неделата, па денес, исто и на почеток од февруари два пати.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
не може, а ти ако сакаш така, еве покрени иницијатива и оди пред судот да им дадеш подршка.
Не можело?
Зарем ВМРО ДПМНЕ дава амнестија само ако делото е воено злосторство врз Македонци? Не давате амнестија за ништо помалку. А?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Остај ме ти мене, лупам глупости. Оди прашај ги Заев и Оливер, дали им се збори за Чауш, за Куманово и уште десетина работи со кој потурчинот е поврзан. Или уште ќе чекаме истрагата да покаже?
Да да да, приметив и дека Груевски, Гордана, Мијалков се растурија да зборуваат на темите : Гошинце, Монструм на телевизии која што не се под нивна дирекна контрола...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Да да да, приметив и дека Груевски, Гордана, Мијалков се растурија да зборуваат на темите : Гошинце, Монструм на телевизии која што не се под нивна дирекна контрола...
Груевски, Гордана и Мијалков не рекоа дека се пријатели со Чауш. Заев рече. Типот при апсење не му вртел на Груевски, му вртел на Оливер. Брат му и жена му не разговарале со Мијалков, разговорале со Заев.

Мислам, мене ми е сосема јасно дека тебе не ти е гајле за било што од тоа. Ама има едно 500 луѓе во државава, на кои таа работа им е од животна важност. И некои ладна пот ги облева кога ќе помислат дека денот за соочување со нив наближува.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
Во врска со Гошинце и Монструм, го чекаме Заев да покаже тоа што вети.
Од другиве наивно е да очекуваш нешто нештетно.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Груевски, Гордана и Мијалков не рекоа дека се пријатели со Чауш. Заев рече. Типот при апсење не му вртел на Груевски, му вртел на Оливер. Брат му и жена му не разговарале со Мијалков, разговорале со Заев.

Мислам, мене ми е сосема јасно дека тебе не ти е гајле за било што од тоа. Ама има едно 500 луѓе во државава, на кои таа работа им е од животна важност. И некои ладна пот ги облева кога ќе помислат дека денот за соочување со нив наближува.
Токму поради тие 500 луѓе во државава не е хумано, да донесуваш закллучоци преку кои ВМРО излегува дека е невиното мало девојче, а другите се тие што убиваат и напаѓаат.
(не мора да ми кажуваш дека не си го рекол тоа никаде, но ти се гледа целта на секој пост што сакаш да постигнеш).
Пак размисли, за оние кои највеќе страдаат од овие настани, вреди ли да пишуваш вакви работи?..

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149

Овие факти од телопот на латас ли ти се ? ццц еве ти еден телоп од мене.
Inglourious Basterd: 21.09 23-02-2016 ferguson, еве седам пишувам на кајгана пропаганда за вмро.
ferguson: 21.13 23,02,2016 браво пишувај ке ти покачиме плата за 600 денари и на секој митинг по 2 сендвича.
Овој телоп е толку релевантен како и тој на Латас.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Токму поради тие 500 луѓе во државава не е хумано, да донесуваш закллучоци преку кои ВМРО излегува дека е невиното мало девојче, а другите се тие што убиваат и напаѓаат.
(не мора да ми кажуваш дека не си го рекол тоа никаде, но ти се гледа целта на секој пост што сакаш да постигнеш).
Пак размисли, за оние кои највеќе страдаат од овие настани, вреди ли да пишуваш вакви работи?..
Не се секирај за нив, знаат тие многу добро.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Не се секирај за нив, знаат тие многу добро.
Прво, како човек не гледам како нивното знаење или незнаење може да им ја подобри состојбата во која тие живеат, на нив им е најтешко и ништо не може да го смени тоа.
Со твојот партиски коментар погоре, се правиш некаков фраер и гарантираш дека знаеш нешто што они знаеле..., ги злоупотребуваш нив и самата ситуација, со цел да го бришеш гнасното лице на твојата матична партија ДПМНЕ.
И да бе!!!. Искрено се секирам јас и се надевам дека после чистката која горам од желба да се случи, во иднина вкави злоупотреби никогаш повеќе нема да се случат, со цел да не паднат уште невини животи..

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Прво, како човек не гледам како нивното знаење или незнаење може да им ја подобри состојбата во која тие живеат, на нив им е најтешко и ништо не може да го смени тоа.
Со твојот партиски коментар погоре, се правиш некаков фраер и гарантираш дека знаеш нешто што они знаеле..., ги злоупотребуваш нив и самата ситуација, со цел да го бришеш гнасното лице на твојата матична партија ДПМНЕ.
И да бе!!!. Искрено се секирам јас и се надевам дека после чистката која горам од желба да се случи, во иднина вкави злоупотреби никогаш повеќе нема да се случат, со цел да не паднат уште невини животи..
Нивното знаење или незнаење е битно, затоа што треба да знаат кои се виновниците за смртта на нивните колеги. И не се секирај, знаат многу подобро од мене. Само, ако земам во предвид што тркала сте, ништо чудно да мислеше за жителите на Диво Насеље, кои ги изгубија куќите. Мене за нив кур ме боли. За специјалците зборев.

Kajgana Shop

На врв Bottom