Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro nemas li nekoe upatstvo za toj merac ? toa ,4615 da ne ti e momentalna potrosuvacka? posto glupo e da nepokazuva momentalna potrosuvacka tuku samo vkupna. Taka nemozes da odredis kolku ti trosi klimata na razlicna zadadena T, brzina na izduv i slicno. Probaj ukljuci go na nekoj drug potrosuvac kako pegla, fen pa vidi sto ke se smeni. I ako ne ti e tesko da slikas kako meri daljinskoto potrosuvacka, i tamu mislam imase opcija za prikaz na momentalna, dnevna i mesecna potrosuvacka.

Има моментална, таа првата слика што ја пратив кај што стои 4,5W. И проверив со други уреди, реално дава.
Е пишав за даљинското, имам проблем со него, не ми покажува потрошувачка. Ќе пробам сабајле да го ресетирам, да видам дали ќе се опраи.

tumblr_mwvyhu4Qwz1sjx182o1_500.gif

Letni denovi vo sredina na fevruari so najmala potrosuvacka za sezonava..15W vo prva i 25W vo 6ta brzina na ventilatorot..samo ventilatorot :)

А ти сакаш да се тушираш со чешмата? Според мене тешко би го извел тоа, ќе немаш доволно проток. Е сеа за зимно време, јас сум на 9-ти спрат и не сум меродавен, кај мене само што ќе ја пуштам праи 20-22 степена. А уште една работа, предвидена е за на работна маса, како би ја фиксирал во купатило?
Протокот по спецификација на делимано е 2 литра во минута. Сега вака за секојдневна употреба треба да е доволно. За туширање тешко.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

45years ептен просечен, не ми е ни јасно зошто номинација за бабава, освен од поштовање дека е стара па да се порадува.

Ја па за Рум најголема замерка ми е близината на комшиите. Така е тоа, никој нема да примети. .

Бев да го видам денес Делиманото кај жена ми на работа... Некако многу кинеско ми делува, нежна пластика... Е сега проблемот.... Не можеш да мешаш топла и ладна вода како сакаш. Надолу е ладна вна рачката, од слаб до јак млаз, нагоре е топла. Проблемот е што Водата е врела, кога е на слаб до нормален млаз (слаб проток, јак греач ваљда). Воопшто не можеш да миеш садови, ќе се попариш. На најјак млаз е таман топла, ама пак многу прска насекаде. Ова можеби може да се реши со продолжеток на славината.

Можеби за викенд станови, каде поретко се користи, би била идеална, со оглед на цената. За секојдневна употреба, не би ја земал, поготово со кратката гаранција и квалитетот на изработката кој не ми остави посебно добар впечаток.

Ја па за Рум најголема замерка ми е близината на комшиите. Така е тоа, никој нема да примети. .
Правен е од книга која е инспирирана од вистински случаи. Не е ништо нереално, еве ти еден од кој мислам дека има користено елементи.

Ова е поновиот проточен бојлер, електронски ја местиш температурата.
Него, прашање за овие кој го имаат мерачот од анхоч, да не знаете кој им е сервис ? Батеријата цркна па сакам да ја сменам.

Последно уредено:
I love my wife, nikogas ne bi pravel eksperiment dali ce ja lupne struja eden den so nesto sto se prodava na aliexpress za 30+$ a e istoto kako od delimano, nego ubavo pisa @macci solarot mu e majkata.
Vecerva okolu 18h placav nesto vo tmobile i tamu so reflektori me skuvaja i koga se vrativ vo ducan ete za prv pat pustiv ladenje i toa pola saat. Se otislo u PM, vo fevruari da imam potreba od ladenje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom