- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Ако некој направил криминал, и ако се води постапка да биде обвинет, тоа е борба за правна држава.Сериозно мислиш дека во Македонија се води борба за правна држава ?
Ако некој направил криминал, и ако се води постапка да биде обвинет, тоа е борба за правна држава.Сериозно мислиш дека во Македонија се води борба за правна држава ?
Кога тоа Македонија била правна држава?Кој ја зема дијаспората како балон, или како репер за било што? Седи, не разбираш ни на кој терен се игра, а сакаш да си поиграш фудбал со постарите. Во Македонија се води битка за правна држава, ти го браниш Темелко. Аман.
Каква правна држава, се води битка за моќ. Што помалку има за делење тоа пожестоки стануваат битките, добро може да видиме сега.Кој ја зема дијаспората како балон, или како репер за било што? Седи, не разбираш ни на кој терен се игра, а сакаш да си поиграш фудбал со постарите. Во Македонија се води битка за правна држава, ти го браниш Темелко. Аман.
МВР му ги насадија парите во џипот, чиста намештаљка.Љубе може е тежок хоштаплер и направил еден куп криминал, ама дека не му го монтираа тоа со парите што му ги насадија, мало морген
А бе не може секое племе држава да има. Ти пак ќе си дојдеш на тоа што го тврдат нашите соседи со години.Абе ја откривте сите Америка.
Проблемот на Македонецот е што нема државотворен карактер. Не разбира што значи држава, и не разбира што значи право.
Можеш да дробиш колку сакаш, фактите се прости. Тие велат, чорка. Миле ќе влегуваше во вреќите, сега ќе влези под сенка.А бе не може секое племе држава да има. Ти пак ќе си дојдеш на тоа што го тврдат нашите соседи со години.
Ако треба нека лежи. Кој згрешил нека лежи затвор. Додуша и ти викаш ЌЕ влегуваше кажи ВЛЕГУВАШЕ еве Катица потврди, сега уште судот да потврди...Можеш да дробиш колку сакаш, фактите се прости. Тие велат, чорка. Миле ќе влегуваше во вреќите, сега ќе влези под сенка.
Вака, ако ги земеме во предвид следните фактори, твојата интелигенција и спосбност за восприемање податоци, слушнатоте разговори на Гоца, и правните регулативи во Македонија, дали ти сметаш дека Гоца треба да лежи затвор?Ако треба нека лежи. Кој згрешил нека лежи затвор. Додуша и ти викаш ЌЕ влегуваше кажи ВЛЕГУВАШЕ еве Катица потврди, сега уште судот да потврди...
Сега се повикуваш на правна држава а ме прашуваш настрана докази и процедура. Сакам за сите обвиненија поединечно и за сите докази Миле и кој и да е да одговори јавно.Вака, ако ги земеме во предвид следните фактори, твојата интелигенција и спосбност за восприемање податоци, слушнатоте разговори на Гоца, и правните регулативи во Македонија, дали ти сметаш дека Гоца треба да лежи затвор?
Настрана од собвинненија, судови, курци, палци, твоја проценка?
Нема врска, ме интересира ти што мислиш. Јас и ти никој нема ниту да обвнимие, ниту да затвориме. Само кажи ми твоја проценка.Сега се повикуваш на правна држава а ме прашуваш настрана докази и процедура. Сакам за сите обвиненија поединечно и за сите докази Миле и кој и да е да одговори јавно.
Уште со БранкоКога ќе го видам Бранко у притвор, тогаш ќе верувам во ова СЈО.Само воен удар е спас за Македонија.