- Член од
- 30 јануари 2015
- Мислења
- 247
- Поени од реакции
- 647
Жено божја, темава гласи бугарски пасоши и потребна документација а не морални вредности и господови благосостојби да така време би било да престанеш да ја тупиш на темата отече со твоите претпоставки и твојата умственост.Znaci na necija zloba i nema kraj, @reading jas probuvam da im pomognam na lugeto, zosto toj sto pomaga e blagosloven, a ti gledam deka siris samo zloba i omraza na forumov, do pred da se pojavis ti na temava vladeese blagosostojba, mene licno nekoj clenovi od forumov mi imaat dosta pomognato, i zaradi niv sum sega kaj sto sum vo postapkava, i zatoa i jas sakam da im pomognam na lugeto, znaes li kolku luge mi pisaa vo PP, na site im vrativ, i im odgovoriv, sto da napisat i kako da si go pobaraat pinot, jas nesebicno pomagam za razlika od tebe sto samo seirot go fakas so zlobni komentari.
На мене да солиш памет за пат по кој што сум одела и со луѓе кој што сум седела не можеш.
Сите овде доволно се запознаени со моите информации и докази уназад години кога ниту си била член на оваа тема, стојам зад фактите кои сум ги кажала и верувам многумина се благодарни за истите кои што ги пренесувам овде. Да така твоите логички способности не држат вода во оваа тема ако мислиш и се надеваш на спротивното.
Боже сачувај си со постовите за логичноста верувај.