- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544
Модераторите можат да спојат теми - јас не можамепа ајде спојте ја темава.
Сега ќе пријавам, па ќе видиме дали ќе ги спојат
Модераторите можат да спојат теми - јас не можамепа ајде спојте ја темава.
ко ќе одиш на пазар ќе мислат дека си со мајка излезен6 godini e postara nema bolje
Povisok sum.. taka da ne.ко ќе одиш на пазар ќе мислат дека си со мајка излезен
Оооооооо главатару најјак на целиот свет. Чисто ме интересира шо има врска дал си повисок или не ?Povisok sum.. taka da ne.
Glup... Reche Let 3 ko majka kje mi lichela. Pa osven visinata i suratot ne gleam kako bi mi lichela na majka... ima i drugi faktori, ama ne...Оооооооо главатару најјак на целиот свет. Чисто ме интересира шо има врска дал си повисок или не ?
ај вака полека, гледам дека си дете со посебни потреби да ти се објасни поентата на текстот, јас ти велам дека ти ко ќе излезеш со девојка 6 години постара од тебе низ пазар ќе мислат дека си излезен со мама да и помогнеш во носење на торби со праз, пашканат целер и други земјоделски производи.Glup... Reche Let 3 ko majka kje mi lichela. Pa osven visinata i suratot ne gleam kako bi mi lichela na majka... ima i drugi faktori, ama ne...
Kurov me zabole sho ke mislat.... na pazar.ај вака полека, гледам дека си дете со посебни потреби да ти се објасни поентата на текстот, јас ти велам дека ти ко ќе излезеш со девојка 6 години постара од тебе низ пазар ќе мислат дека си излезен со мама да и помогнеш во носење на торби со праз, пашканат целер и други земјоделски производи.
а бе нема да мислат ништо лошо, напротив, сигурно ќе речат “Види ја стара мајка со синот низ пазар, ете лепо васпитано дете“ и оп ќе ти стават екстра доматче, љуто пиперче, плус некој грам спанаќ, кромид....Kurov me zabole sho ke mislat.... na pazar.
сега би можела ти тоа знаење да му пренесеш на друг... мене на пример...Благодарение на тоа, ме научил на многу работи и ми помогнал да „пораснам“ на многу полиња.