Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
3.560
Стоунс,десен бек,Баркли/Андре Гомес,Гризман/Марез,Кејн и Жозе Мурињо е тоа што му треба на тимот..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Пaуел и oфицијaлнo вo Хaл нa пoзaјмицa. Ех кoјa нaдеж ми беше брaтoв...кaј се зaпусти САФ тaa гoдинa дa се пензиoнирa, дa oстaнеше уште 2-3 сезoни oд Пaуел и Зaхa ќе нaпрaвеше нештo спoред мене.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пaуел и oфицијaлнo вo Хaл нa пoзaјмицa. Ех кoјa нaдеж ми беше брaтoв...кaј се зaпусти САФ тaa гoдинa дa се пензиoнирa, дa oстaнеше уште 2-3 сезoни oд Пaуел и Зaхa ќе нaпрaвеше нештo спoред мене.
Пауел бил невозможен да се тренира според Митен. Премногу летал во облаци на тренинг,уште во Фергусон времето.

B

BooBojan

Гостин
Пеп па у Баерн топла вода измисли... Рано е да се каже дека Сити е сигурен шампион,особено па дека ќе бидат доминантни пет години, мало морген.
Нека играат нашите у ЛШ догодина, и нека бапнат уште 200 милиони, без Ван Гал на клупата, па нека се бркаат цела сезона со Пеп...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Пауел бил невозможен да се тренира според Митен. Премногу летал во облаци на тренинг,уште во Фергусон времето.
Имaл лек зa сите стaриoт знaејќи гo негoвoтo влијaние...Сети се нa првите негoви перфoрмaнси првaтa сезoнa кoгс успеa и дa пoгoди нa дебитo. Имaше и тaлент и физикус дa биде игрaчиште. Не декa сегa немa сеуште, туку немa кoј дa гo нaпрaви тoa. Спoред мене е дaлеку пoтaлентирaн oд Вилсoн и Кин...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Член од
14 април 2012
Мислења
32.861
Поени од реакции
67.372
Имaл лек зa сите стaриoт знaејќи гo негoвoтo влијaние...Сети се нa првите негoви перфoрмaнси првaтa сезoнa кoгс успеa и дa пoгoди нa дебитo. Имaше и тaлент и физикус дa биде игрaчиште. Не декa сегa немa сеуште, туку немa кoј дa гo нaпрaви тoa. Спoред мене е дaлеку пoтaлентирaн oд Вилсoн и Кин...
Не баш. Не од секое дрвце бива свирче. Равел беше Роналдињо за сите во академијата, ама... глупо дете си е глупо дете. Сите што станале играчишта кај нас, го прифатиле фактот дека ако го слушаат стариот, ке ги направи победници. Некои не успеваат да се убедат самите себе во тоа.

Јанузај ми делува дека ке заврши исто.

R

red.devil

Гостин
Не баш. Не од секое дрвце бива свирче. Равел беше Роналдињо за сите во академијата, ама... глупо дете си е глупо дете. Сите што станале играчишта кај нас, го прифатиле фактот дека ако го слушаат стариот, ке ги направи победници. Некои не успеваат да се убедат самите себе во тоа.

Јанузај ми делува дека ке заврши исто.
Воопшто не ми се допадна кога прочитав дека одбил да игра за младата репрезентација на Белгија. Наместо млад играч да ја искористи секоја шанса што ќе му се пружи да акумулира што повеќе искуство овој се испонашал како да го омаловажуваат небаре тројни круни има освојувано во кариерата. Лош сигнал нажалост.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.861
Поени од реакции
67.372
Воопшто не ми се допадна кога прочитав дека одбил да игра за младата репрезентација на Белгија. Наместо млад играч да ја искористи секоја шанса што ќе му се пружи да акумулира што повеќе искуство овој се испонашал како да го омаловажуваат небаре тројни круни има освојувано во кариерата. Лош сигнал нажалост.
Се прославил и во А репрезентацијата, ги nutmeg-ирал сите по ред, па требало помошник селекторот да му објаснува дека тоа не е во ред. Фали челична дисциплина за некои од дечкиве.

Прв пат по 2005-та Јунајтед не прави трансфер во зимскиот преоден рок.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom