- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 3.560
Стоунс,десен бек,Баркли/Андре Гомес,Гризман/Марез,Кејн и Жозе Мурињо е тоа што му треба на тимот..
Она старана фора и мене шо ми стана веќе досадна "ај исклучи менаџеро"...Стоунс,десен бек,Баркли/Андре Гомес,Гризман/Марез,Кејн и Жозе Мурињо е тоа што му треба на тимот..
Пауел бил невозможен да се тренира според Митен. Премногу летал во облаци на тренинг,уште во Фергусон времето.Пaуел и oфицијaлнo вo Хaл нa пoзaјмицa. Ех кoјa нaдеж ми беше брaтoв...кaј се зaпусти САФ тaa гoдинa дa се пензиoнирa, дa oстaнеше уште 2-3 сезoни oд Пaуел и Зaхa ќе нaпрaвеше нештo спoред мене.
Имaл лек зa сите стaриoт знaејќи гo негoвoтo влијaние...Сети се нa првите негoви перфoрмaнси првaтa сезoнa кoгс успеa и дa пoгoди нa дебитo. Имaше и тaлент и физикус дa биде игрaчиште. Не декa сегa немa сеуште, туку немa кoј дa гo нaпрaви тoa. Спoред мене е дaлеку пoтaлентирaн oд Вилсoн и Кин...Пауел бил невозможен да се тренира според Митен. Премногу летал во облаци на тренинг,уште во Фергусон времето.
А кој рече дека тие 50% сакаат промена?50 % од бордот биле да не се донесе Мурињо..ПА КОЈ ДРУГ БЕ???
Не им се дери, стари луѓе се. Ќе ги лупне инфаркт, на душа ќе ги носиш.50 % од бордот биле да не се донесе Мурињо..ПА КОЈ ДРУГ БЕ???
Не баш. Не од секое дрвце бива свирче. Равел беше Роналдињо за сите во академијата, ама... глупо дете си е глупо дете. Сите што станале играчишта кај нас, го прифатиле фактот дека ако го слушаат стариот, ке ги направи победници. Некои не успеваат да се убедат самите себе во тоа.Имaл лек зa сите стaриoт знaејќи гo негoвoтo влијaние...Сети се нa првите негoви перфoрмaнси првaтa сезoнa кoгс успеa и дa пoгoди нa дебитo. Имaше и тaлент и физикус дa биде игрaчиште. Не декa сегa немa сеуште, туку немa кoј дa гo нaпрaви тoa. Спoред мене е дaлеку пoтaлентирaн oд Вилсoн и Кин...
Нема извичник.Не им се дери, стари луѓе се. Ќе ги лупне инфаркт, на душа ќе ги носиш.
Воопшто не ми се допадна кога прочитав дека одбил да игра за младата репрезентација на Белгија. Наместо млад играч да ја искористи секоја шанса што ќе му се пружи да акумулира што повеќе искуство овој се испонашал како да го омаловажуваат небаре тројни круни има освојувано во кариерата. Лош сигнал нажалост.Не баш. Не од секое дрвце бива свирче. Равел беше Роналдињо за сите во академијата, ама... глупо дете си е глупо дете. Сите што станале играчишта кај нас, го прифатиле фактот дека ако го слушаат стариот, ке ги направи победници. Некои не успеваат да се убедат самите себе во тоа.
Јанузај ми делува дека ке заврши исто.
Се прославил и во А репрезентацијата, ги nutmeg-ирал сите по ред, па требало помошник селекторот да му објаснува дека тоа не е во ред. Фали челична дисциплина за некои од дечкиве.Воопшто не ми се допадна кога прочитав дека одбил да игра за младата репрезентација на Белгија. Наместо млад играч да ја искористи секоја шанса што ќе му се пружи да акумулира што повеќе искуство овој се испонашал како да го омаловажуваат небаре тројни круни има освојувано во кариерата. Лош сигнал нажалост.
Лукаку дружеСтоунс,десен бек,Баркли/Андре Гомес,Гризман/Марез,Кејн и Жозе Мурињо е тоа што му треба на тимот..