- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Направи му ресет мада незнам ни до овде како си успеал да ти стигне 

Само хард ресет. Сеуште не е решен проблемот за овие модели колку што можам да видам.Lugjee mi se ukluchi flight mode NA 520 , I ne znam kako bi mozhel da go sredam , ednash go srediv so Edna programa , no Sega vekje ne saka . pomosh / mislenje ...Прегледај го приврзокот 134825
Земи 640 да ти ја олесним работатаПланирам да земам лумиа, се двоумам помеѓу microsoft lumia 640 lte и lumia 535... многу се слични по карактеристики, па ме интересира мислење од искуство? Не верувам многу само на карактеристики![]()
640.Од искуство.Планирам да земам лумиа, се двоумам помеѓу microsoft lumia 640 lte и lumia 535... многу се слични по карактеристики, па ме интересира мислење од искуство? Не верувам многу само на карактеристики![]()
Земи 640 да ти ја олесним работата![]()
фала ви многу640.Од искуство.
предна камера и онака слабо користам- значи за ништо нема да ми користи баш535 ќе ти биде подобра за селфи само за ништо друго![]()
vo nikoj slucaj 535.Планирам да земам лумиа, се двоумам помеѓу microsoft lumia 640 lte и lumia 535... многу се слични по карактеристики, па ме интересира мислење од искуство? Не верувам многу само на карактеристики![]()
640 100%.vo nikoj slucaj 535.
ako uste se dvoumis.
arno si minalај и јас да се пофалам денес ми стигна лумиа 640 хл лте
супер работи споредено со 520ката сто ја имав претходно, ама дозивеав и мало разоцарување си ја скршив маската на прво отварање за да ставам картичка и батерија
(па ако знаете каде може да земам нова маска во скопје супер, ако не ќе си ја чекам од ебај)
да ми беше мене девојка, јас одма нов и поубав телефон ќе и земевarno si minal
devojka mi za nekoja nedela odma ekranot na pola
a xl e taka prekrasen 5.7 inci...
nema sega za 5.7 inci?да ми беше мене девојка, јас одма нов и поубав телефон ќе и земев
и тебе би ти купил нов телефонinace I mojot 635 go setam skrsen