Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ова не е можно...... Значи смрдениве ги чекам минуска на полувреме 28:47 губат

Ево што се деси второ полувреме

OMG.png

Како бе смрдени едни, КАКО. Ја чекав за добивка 71,5-.

:uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Nisto nema vecer da igram ..i me mrzi da izlezam,i neznam kako da gi kombiniram,nekako Hayward,Irving mi se posigurni,drugo DeRozan i Butler .
Ili mozebi ke rizikuvam i ke gi pustam tie 5 od SportLife na 500den .
Ги пуштив јас Ирвинг +, Џорџ -, Батлер - и Драмонд + околу 11 коеф.

На кое дереџе дошле овие Виртус Болоња цц ејј шампионска екипа беа сега не можат 60 поена да постигнат.

Gulbis - Q.Halys - 2ka maliov eptem dobro mu se drzese na djokovic na AO 2.75 koif
CHUNG - COPIL - 1 1.60
Bemelmans - j. Souse - 2ka 1.23
ZA UTRE

За вечерва
Елис 16.5+ повторно би требало да биде ударна игла кај Пејсерс , Џорџ откако се врати од повреда игра топло ладно т.е не е веќе истиот Џорџ од лани , Елис има целосна слобода во напад а има можеби најголема минутажа на терен , зема доста шутеви и има добар процент би требало да оди плус вечерва.
Андерсон 19.5 - Се врати Дејвис, па Андерсон е повторно на клупа , претходната утакмица влезе + поради тоа што не му тргна шутот на Дејвис кој шутираше 0/6 на стартот па овој ја искористи шансата, ама овде на спротивна страна се Мемфис , Гасол и Зек во рекетот тешко се пробива , претходната партија против Мемфис мислам имаше само 8 поени.
Рондо 11.5+ Човеков блеска како во најдобрите денови , денес Кингси се без најдобриот стрелец Казнс па треба да превземат Геј и Рондо сепак го одбрав Рондо кој игра одлично во последно време и има помала граница .
Вучевич 15.5+ Втора утакмица во 2 дена вчера не се прослави многу беше на 16.5 граница даде 16 поена со катастрофален шут од поле 6/17 , вечерва против Сан Антонио ќе биде тешко али треба да превземе одговорност .[DOUBLEPOST=1454363053][/DOUBLEPOST]
На кое дереџе дошле овие Виртус Болоња цц ејј шампионска екипа беа сега не можат 60 поена да постигнат.
Мамицата да им ебам што ги изиграа 2 и 3 четвртина мизерни ејјј ги имав да дадат 70 или повеќе поена со Звезда + полувреме и Бран - Елфсборг 2/1 (морав да ја врзам не можеше сингл да се игра) 0-1 полувреме 2-1 е сега 87.

Последно уредено:
Има пиво ко ќе се видиме :D
Nisto nema vecer da igram ..i me mrzi da izlezam,i neznam kako da gi kombiniram,nekako Hayward,Irving mi se posigurni,drugo DeRozan i Butler .
Ili mozebi ke rizikuvam i ke gi pustam tie 5 od SportLife na 500den .
Убо тргна возот...кајри шутира 3/3 у прва четвртина а п.џорџ има 1/6 :D се надевам ќе бидит добро

Значи стварно е безобразно ама овој Џорџ може и другата нога да си ја скрши се да му ебам. Која ти е таа реализација 1-8 бе мамицата да ти ја изнаебам у сред пичка.

Значи стварно е безобразно ама овој Џорџ може и другата нога да си ја скрши се да му ебам. Која ти е таа реализација 1-8 бе мамицата да ти ја изнаебам у сред пичка.
Зашо бе играш против мене? Од сите малери на форумов мене како најмалер ме најде контра да ми играш? :D Не дека Драмонд мене не ме дупи со онај дебилен 1/5 шут ама тое денес ќе не дупат нели фтори/фтори е...

Зашо бе играш против мене? Од сите малери на форумов мене како најмалер ме најде контра да ми играш? :D Не дека Драмонд мене не ме дупи со онај дебилен 1/5 шут ама тое денес ќе не дупат нели фтори/фтори е...

Oд коа ми падна паричево - кур само фаќам :D

Не бе, Џорџ највише го ругам ја поошо е говнар и пошо Индијана Ротираат највише и резервите им играат по 42050295029502 минути ама педер 1-9 шут бе ...срамота е ова ....

Ај може ќе дае 18 у второ :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

А Бруков 10 у прва хах ...ја коа го играм 10 на крај дава xD

Кајгана магијо Кајри уште 8 поени, Драмонд 10 и П. Џорџ и Батлер да не дадат појќе од 23.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom