Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2:аероселак
КАВАДАРЦИ Е ГРАД ОД КОГА ТВОИТЕ НЕ СЕ СИМНАЛЕ ОД ИСТОЧНИТЕ ИЛИ ЗАПАДНИТЕ СЕЛА ОД МАКЕДОНИЈА ИЛИ ОД ЗАД СКОПСКА ЦРНА ГОРА. ГО ЗНАМ УБАВО СКОПЈЕ ГО ЗНАМ И СЕЛОДРОМ, СЕЛОДРОМ Е НАПРАВЕН ПОСЛЕ ЗЕМЈОТРЕСОТ ТОА БЕА НИВИ А А ЗА РАЗЛИКА ОД СЕЛОДРОМ КАВАДАРЦИ КОГА ВО ТОА ВРЕМЕ ИМА КУЛТУРЕН ЖИВОТ. СКОПЈЕ МЕТРОПОЛА , ТИ СИ СЕ МРДНАЛ БЕ ЕЈ ЕЈ СО ЦИГАНИТЕ НИЗ АЕРОДРОМ СО КОЊСКИ ЗАПРЕЖНИ КОЛИ ЕЈ СВЕСТИ СЕ СО ШУТКА СО ЧАИР СО БУТЕЛ ЕЈ ТИ МЕНЕ ЕКСКУРЗИЈА НИЗ СКОПЈЕ БЕ БУДАЛА, СО БОГ ЗНАЕ КОЈА БРОЈКА НА АВТОБУС СЕ СИМНУВАШ ОД ПЛАНИНА А ВО АВТОБУС Албанци ТИ СЕ ТРИЈАТ ОД ГРБОТ СКОПЈЕ МЕТРОПОЛА А НА БИТ ПАЗАР ДА НЕ ПОМИНЕШ ТУКУ АЈ ЗАЕБИ КАКВО Е ТАКВО Е СЕЛО Е НАЈГОЛЕМО !! ТУКУ ДРУГО МИ Е МУАБЕТОВ КОЈ ТЕ КОПИРАЛ МАЈКА ТИ ДА ЈА ЕБАМ ТВОЈА АКО ТАТАКО МИ ТРЕБА ДА ПРОТЕСТИРА ЗА ЛОЗЈЕ МАЈКАТИ ТРЕБА ДА МУ СЕ НАПРЧИ НА НЕЈЗИНИОТ ШЕФ албанец А ДА МУ ГО ПУШИ ТОА СЕЧЕНИОТ ЗА 100 ДЕН И КОЈ ТЕ КОПИРАЛ ТЕБЕ ЈАС ПРВПАТ ТЕ ГЛЕДАМ А ЗА ЗАКОНИ ЗА ЦИГАРИ СИ СЕ ЗАЕБАЛ ТОА Е МОЕ ПРАВО ЈАС КАЈ САКАМ СИ ГИ НОСАМ ЗАБРАНЕТИ СЕ ДА СЕ ПУШАТ АЛИ ЗА НОСЕЊЕ И ПОСЕДУВАЊЕ ЦИГАРИ ЗАБРАНА НЕ СУМ ВИДЕЛ И ЕДЕН ЗАКОН ВАЖИ НА ЦЕЛА ТЕРИТОРИЈА НЕ МОЗИ НЕКОЈ ДА ЗАБРАНИ ПОСЕДУВАЊЕ НА ЦИГАРИ
КОПИЛЕ:pos2:ЗА РАЗЛИКА ОД ВАС СЕЛОДРОМЦИТЕ НИЕ ГОСТУВАМЕ НА СЕКАДЕ НИЗ МАКЕДОНИЈА А СЕГА ВО БИБЛ АКО ЗНАЕШ ШО Е ТОА ЗАШТО МЗТ Е НЕКОЈ 2 ЛИГА КЛУБ , КЕ ИДЕМЕ И НАДВОР СЕЛАНЧЕ БЕДНО ПОШТО НЕМАТЕ МУДА ДА МРДНЕТЕ ОД ЛИСИЧЕ ДО ЖЕЛЕЗНИЧКА ,АКО СЕ ДВИЖЕТЕ САМО. СО ЕДЕН ЗБОР ЕБИ СЕ НЕАМ ВРЕМЕ ВЕКЕ ЗА ТЕБЕ ОВОА ОНАКА ИЗ ЦУГЕ ... АВТОРОТ НА БЛОГОТ А ТВОЈОТ НЕ ЗНАМ КОЈ Е!![]()
А кај ви е вас титулата 16 години.Викам јас за сељак не е компјутер.
Кога сте гостувале бе куртон еден, само оваа година пошо клубот најде опинци преку нив да пере пари. Кај сте 16 години???
Имаме срце, не ни треба титулаА кај ви е вас титулата 16 години.:baeh::baeh::baeh:
Викам јас за сељак не е компјутер.
Кога сте гостувале бе куртон еден, само оваа година пошо клубот најде опинци преку нив да пере пари. Кај сте 16 години???
А кај ви е вас титулата 16 години.:baeh::baeh::baeh:
НИЕ ПОСТОИМЕ ОД 1991 БЕ КЛОШАР АЕРОДРОМ ТОГАШ БЕШЕ НИВА ИМАШ КЛИПОВИ НА БЛОГОВ МОЈ ВИДИ ГИ БЕДНИКУ НИ ЕДЕН ПА ПОСЛЕ ЗБОРУВАЈ И ВИДИ ГИ ЗНАМИЊАТА КОГА СИТЕ ИДЕА ДА ЗАКАЧАТ ЗНАМЕ СИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ МЗТ ГО НЕМАШЕ НИГДЕ НЕ ПОСТОЕВТЕ Т.Е БЕВТЕ НИВА И КЕ ОСТАНЕТЕ НИВА ПОСЛЕ НАРЕДНИОТ ЗЕМЈОТРЕС А НИЕ КЕ ВЕ ОБРАБОТУВАМЕ КАКО ШТО САКАМЕ И КЕ СИ САДИМЕ ЛОЗЈЕ И КЕ СИ ПИЕМЕ ВИНО АМА КАЈ албанец НЕ ДУДЛАМЕ!!! :pos2::pos2:![]()
eeee vakvi huligani mi se najomileni.
100% e toj potrckoto sto go nosi tapanceto!!! :kesa:
Ени мени сени ќе ве ебе Фени како и наа сезона:kez:Ама што со таа титула, што имаш ти со тоа, повеќе од мене. Пак си остануваш сељак, пак рано сабајле идеш на нива, пак идеш на шопинг во Скопје, пак сестра ти ќе је тртат у Скопје, пак ќе доаѓаш да се малтретираш до Скопје да гледаш утакмица без разлика дали е ракомет, фудбал, кошарка...
Ајде не ме замарај више ЕНИ МЕНИ СЕНИ, НАВАВАМ ЗА ФЕНИ:pos2:
Ени мени сени ќе ве ебе Фени како и наа сезона:kez:
Извини немам нива а и да имам шо ти е тебе гајле за тоа барем не се расправам секоа ден со Албанци гнасни а друго Симиќ уши кур да пуши ша лалалала хехее детска градинка.Ама што со таа титула, што имаш ти со тоа, повеќе од мене. Пак си остануваш сељак, пак рано сабајле идеш на нива, пак идеш на шопинг во Скопје, пак сестра ти ќе је тртат у Скопје, пак ќе доаѓаш да се малтретираш до Скопје да гледаш утакмица без разлика дали е ракомет, фудбал, кошарка...
Ајде не ме замарај више ЕНИ МЕНИ СЕНИ, НАВАВАМ ЗА ФЕНИ:pos2:
ili toj so cvikerata crna !!! u sala crna cvikera Bog da cuva ejjjjjjj !!!
Извини немам нива а и да имам шо ти е тебе гајле за тоа барем не се расправам секоа ден со Албанци гнасни а дрогу Симиќ уши кур да пуши ша лалалала хехее детска градинка.![]()
Абе го сваќам како е да бидеш поразен а уште потешко ви било сигурно кога Струмица ви ги начука 50 комада.Или како ја мајка ти