Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Vcera kaj se zanesov,si klajv 1500den
Wall 21.5-
Lopez 18.5+
I McCollum 18.5+
Wall si vleze,Lopez super si pocna,i na kraj edvaj 13 poena,a McCollum ostana na 18.
Za denes fudbal
Atl.Madrid 1
Juve 1
Zwole gg3+
Barsa 1&3+
1000den

Nba tipovi
Hayward 20.5+
James 24.5-
Harden 27.5-
Wiggins 20.5+

Makedonija PPH(-1.5) 1.77
Sassari-Zaragoza H1(+4.5) 1.35
Poland-Croatia H2(+4) 1.4
Germany-Denmark 52.5 + 1.5
Лапајте денес

Пазете на Барса и Јуве денес можи бомби да се, првата зато шо Интер е многу подценет а видовме со Наполи шо се деси кога беше тотален аутсајдер, втората зато шо Барса е и со нерешен резултат во полуфинале и му фалат многу првотимци.
Едноставно во куп натпревари каде има продолженија и реванши не вреди да се коцкат на големи уплати.

Шпанија, Шведска и Данска фиксови сите 2,66 коеф прават B|

Пазете на Барса и Јуве денес можи бомби да се, првата зато шо Интер е многу подценет а видовме со Наполи шо се деси кога беше тотален аутсајдер, втората зато шо Барса е и со нерешен резултат во полуфинале и му фалат многу првотимци.
Едноставно во куп натпревари каде има продолженија и реванши не вреди да се коцкат на големи уплати.
Кој фали кај Барселона?

We know for sure who will not play: Ohayon, Randle and Bender. There are a couple more guys who are questionable. I'm not going to put anyone at risk."

Рочести 15,5 +,ставај земај.:pipi:

Петерсон 14,5+,

Еден од Киканович и Милосављевиќ +,само се мислам кој,а двајцата се 14,5.А може и двајцата да влезат,досега имаат 3/3.

Моерман 15,5+. 21 му е просекот во вторава рунда:uzi:

Шилб 13,5+,просек 20,3 а на претходниот натпревар без промашај против Шолнок,им удри 24 поени.13 во 1/4

Тима 13,5+.И овој има 3/3 сега за сега.Денес пак очекувам да влезе плуска.:uzi:

На Ренфро му одговараше брзата игра на Билбао,пак ќе го играм.Сега е 11,5.На тој натпревар треба да има доста кошеви.

Бертанс 14,5+.Тој може да зема колку сака шутеви,не е лимитиран во тој поглед.Има дозвола од тренерот.:motorce:

Се повреди Шакур кај Лудвизбург,па му се мислам на Котон.13,5 го даваат,може да влезе.Првиот натпревар заврши 94-84,и денес треба да има доста кошеви.Венеција го донесоа Савовиќ,а го имаат и Мајк Грин,моментално најдобриот во Еврокупов.Растура дечкото.Има просек 23 поени,а го даваат 13,5.Јес да асистира доста,ама 14 поени на домашен терен не се многу за него.Брз е како муња,нема одбрана за него.Во три натпревари 29/30 слободни,снајпер.:sekcza:

Харди од Трабзон 16,5.Просек 20,40,7% за три.Најважно за овој тип е што Дамиан Кулиг и Величковиќ нема да играат.Кулиг имаа фамилијарен проблем,неговот синче се родило недела дена порано и сега за сега имало проблем да ги отвори очите.Величковиќ поради тепачка е отстранет.Кулиг имаше 18,5 просек.
Ќе мора да потегне Харди,опасен е за тоа.И тој три пати ја префрли границата без проблем,иако сега е за 2 поени повисока.

Рајт 15,5 + од Тренто.Голема ѕвезда е во италијанската кошарка,а најважно е што зема многу шутеви.Под 10 шута нема шанси да биде.Позиција центар.

:smirce:

А со што состав ќе искочат, има најави? Ќе тепаат бе според мене, накрвени им се ради ланскиот дебакл во супер купот.
11181912_1124953530862847_3431181002553639662_n.jpg

Мене не ми се верува овој да е. Ваљда ќе биде Матје место Маскерано и Мунир место Нејмар.

За Бускетс прочитав дека отсуствувал од тренингот и можно е да не игра.
Абе реално треба да ги акнат од земја ама не заборавајте дека Барса има дуел со Атлетико за викендот шо следи а тој дуел можи да му биди клучен за титула оти со победа ќе се одлепат на 4 поени и натпревар помалце со Хихон кој мислам дека ќе го добијат без проблем.
Можно е да ротира Енрике.

11181912_1124953530862847_3431181002553639662_n.jpg

Мене не ми се верува овој да е. Ваљда ќе биде Матје место Маскерано и Мунир место Нејмар.
Овие двајцава напред се доволни, и да не игра Нејмар ќе ги тепаат.

Стефи, сигурно ќе ротира Енрике, само финтата е што кој и да стави пак се јаки. :D На секоја позиција се фантастично покриени, немаат дупка во екипата. Кец е ова.

И јас мислам дека ќе добијат, сега му го гледам меѓусебниот скор Билбао не знај за победа на Ноу Камп од 2001 :D Во една недела 8-1 е за Барса денес изгледа ќе продолжат да слават.

па затоа е и голем коеф на Јуве...

Се мислам да ги изиграм Мареј и Ноле на доста голем влог, мислење? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom