Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Guardiola: Jos uvijek nismo spremni za osvajanje LP. Trebamo napraviti korak napred u nekim detaljima.

:kajgana:

Игуаин...

Rummenigge: He's a big striker & I'd like the idea of bringing him to Bayern. But my friend De Laurentiis (Napoli president) won't sell him.

Не ми е јасна изјавава...

Игуаин...

Rummenigge: He's a big striker & I'd like the idea of bringing him to Bayern. But my friend De Laurentiis (Napoli president) won't sell him.

Не ми е јасна изјавава...

Pa vo posledno vreme ima razni akcii i izjavi od agentite na Lewa, mozebi forsiraat transfer? Isto taka ima spekulacii za Higuain da dojde kako zamena. Pored mene mnogu spekulacii zasega ama neli znaete kakvi se agentite na Lewa, toj im e edinstven dobar igrac pa forsiraat transferi za da iskesiraat.

Од 29.Фебруари ,Ули е слободен човек.Што мислите,ќе се врати како претседател ?

Хопфнер изјави пред некое време,само да ми спомне дека сака да се врати,јас одма му го препуштам местото..(y)

Може за вечер да ми кажете состав, дали ќе играте лабаво (дека имате голема бодовна разлика) или ќе си бидете сериозни и лаганица ќе си тепате? За кладилница прашувам... :love:

Може за вечер да ми кажете состав, дали ќе играте лабаво (дека имате голема бодовна разлика) или ќе си бидете сериозни и лаганица ќе си тепате? За кладилница прашувам... :love:
CZTHKwaWIAEg3F3.jpg

Кој ви се повредени?
Ѓоце, Рибери, Бенатиа и Бернат.
Првите тројца се очекува да се вратат најверојатно до крајот на Фебруари,а Хуан Бернат до крајот на наредната недела одприлика.

Последно уредено:
3 meseci!Bez Boa triple skoro nemoguce.Benatia i Badstuber stakleni se,Martinez sega za sega dobar e.

Можно е дури 3 месеца да отсуствува. Ќе ни биде потребен нов дефанзивец, а нема најави од управата за такво нешто. Има уште недела време за трансфер не знам што размислуваат и дали размислуваат за нов дефанзивец, но секако тешко ќе биде квалитетен стопер да се доведе сега во јануари. Нека платат таму 40 мил. за Лапорт, секако ќе требаше летото да земаме нов стопер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom