Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
baram edna igra so biranje na kola i se trkasБарам една игра,онлајн се играше си правиш карактерче и се бориш со други противници и освојуваш секакво оружје? Помош?
baram edna igra so biranje na kola i se trkasБарам една игра,онлајн се играше си правиш карактерче и се бориш со други противници и освојуваш секакво оружје? Помош?
Нинтендо игра, беше некако како стратегија... Ти контролираш една база со сателит над нејзе, и требаше да освојуваш територии. Со џојстикот наредуваше колку војници, топови, артилерии, хиликоптери да ти излезат од твојот тим за да се борат против другата страна. Истотака можеше да ги крадиш војниците од противникот.
Хелп...
Браво идиот!baram edna igra so biranje na kola i se trkas
Наместо да го напишеш ова, си можел да сфатиш дека претходното мислење/барање ти било премногу општо и да понудиш некој детал плус.Браво идиот!
Озбилно се дешавало? Ја не сум видел такво нешто. Ако е точно, значи уште тогаш имало стримингНе барам игра туку сеа ми текна.Дали памтите на старите телевизори порано кога пребарувавте во фрекфренции да наместите слика,ќе ја најдете тенкови од Нинтендо како некој друг игра?Или само кај мене ми се има десено?
Да. Можно е вакво нешто, особено ако живееш во зграда, а комшијата преку антена од нинтендото фаќа сигналНе барам игра туку сеа ми текна.Дали памтите на старите телевизори порано кога пребарувавте во фрекфренции да наместите слика,ќе ја најдете тенкови од Нинтендо како некој друг игра?Или само кај мене ми се има десено?
Многу јако,таман си мислел дека си нашол слободна фрекфренција за да играш Нинтендо (нели се пребаруваше) а уствари тоа да ти бил комшијатаДа. Можно е вакво нешто, особено ако живееш во зграда, а комшијата преку антена од нинтендото фаќа сигнал
Комшијата секоја вечер играше Супер Марио на нинтендото, и кога тој играше целата слика на мојот телевизор се расипуваше, и немав друга опција освен да го гледам како игра, се додека не ја исклучеше конзолата.... Како и да е интересно беше да "шпиунираш" како некој играНе барам игра туку сеа ми текна.Дали памтите на старите телевизори порано кога пребарувавте во фрекфренции да наместите слика,ќе ја најдете тенкови од Нинтендо како некој друг игра?Или само кај мене ми се има десено?
Еден месец подоцна xDНешто добро со втора светска да препорачате.Поново нешто до 2 години стар наслов максимум.Друго имам све поминато