- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 353
- Поени од реакции
- 210
кога ќе се здружиш ти со албанците против Тарчуловски, тогаш они ќе се здружат со тебе против малишева и компанија. кој е тој "нормален народ"? албанците се еден народ, македонците друг. нормално дека и едните и другите ќе ги толерираат кретените во своите редови, по принципот "какви се такви се, барем се наши". како фино се правите на тошо, истите кои првото начело ви е "не е битно дали си во право, битно е дали си македонец".Никако. Исто како што нема потреба да се здружат со останатиот нормален народ и да ги исчистат терористите во свои редови кои фрлаат лоша слика за целиот народ. Многу е нормално да молчат и преќутно да ги помагаат. Затоа што нели не се сите исти.
сите тоа им е целта, тебе домородецот да те истребат. албанците, мигрантите, американците...Исто како шо јас немам никаков проблем ако некој ме нарекува исламофоб, ксенофоб, југендхитлер и тн. Јас би се навредил кога Антифа лешинарите би ме пофалиле. Подобро викајте ме расист, отколку истребен домородец. Ако ти терминот предавник и петоколонаш го сфаќаш како комплимент, јас тогаш вашите етикети ќе ги носам како орден на честа и око нема да ми трепне.
кога некој е расист, нема потреба никој да го вика или да не го вика расист. ако мрази црнци, арапи, евреи или шодае, тогаш е расист.
секако, секое сабајле Обама кога ќе стане од кревет првата мисла му е како да ја ремоделира Македонија за да бидат посреќни американските граѓани. затоа и го ангажирал командант маљишева, да ја ремоделира уште еднаш, дека некако американските граѓани не се толку среќни веќе со првото ремоделирање.Целта на Американците не беше да ја уништат Македонија, туку внатрешно да ја ремоделираат државата според нивниот интерес.
до кога ќе си правите бајрам бе, после Босна на американците главна цел им е да не дојде до таков конфликт на Балканов, пошто знаат дека после ќе треба да праќаат еден тон маринци да ги држат локалните племиња раздвоени до недогледно време. Америка има толку многу проблеми што не знае главата кај и е, ама ќе се замара со моделот на Македонија