Фан клуб: МЗТ Скопје

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
pa vide deka jane mu begase celo vreme nemozese da go fati pa zatoa napravi takva scena...se znaese bez jane ke gubime mnogu...ali da vidime so ke se sluci sea so ke kaze kfm pa ke vidime koj e glaven vinovnik.
ако неможел да го фате јане не би имал само 1 поен на полувреме.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Џабе е да се расправаме тука. Ќе видиме што се случило иако и тоа може нема да биде 100% разјаснето. Како и да е нема да биде ни прв ни последен пат да има некоја неправдина. Тоа е реалноста кај нас.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
167
Поени од реакции
0
Na Jane ne mu bil skrsen nosot samo mu bilo naredeno da glumi za da bide kazneta Strumica.Toa i samiot toj go izjavil

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Na Jane ne mu bil skrsen nosot samo mu bilo naredeno da glumi za da bide kazneta Strumica.Toa i samiot toj go izjavil
Нешто од ова е точно.Дека Јане и МЗТ местеле за да се спасат од пораз , да тоа е точно ама не дека признал:smir:
Барем и вие го видовте денес Јане дали бил повреден нешто многу.Па една модрица мала му направиле и ај сега лудило ќе глумиме.Во право е Грне дека го местеа и него и Струмица:smir:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
A OD KAJ ZNAETE DEKA GO MESTEA BAS NEGO...I ZASTO BI GO MESTELE NEGO DA GLEDAME REALNO NA RABOTITIE BAR GRNE SO NAS VO POSLEDNIVE 4 UTAKMICI NEMA NIEDNA IZIGRANO DOBRA UTAKMICA NEMA PRICINA DA GO MESTELE AKO E NEKOJ ZA MESTENJE TOA BI TREBALO NA TASOVSKI DA SE DESI NE NA GRNI BIDEJKI TASOVSKI NE POLNI SO KOSEVI

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
A OD KAJ ZNAETE DEKA GO MESTEA BAS NEGO...I ZASTO BI GO MESTELE NEGO DA GLEDAME REALNO NA RABOTITIE BAR GRNE SO NAS VO POSLEDNIVE 4 UTAKMICI NEMA NIEDNA IZIGRANO DOBRA UTAKMICA NEMA PRICINA DA GO MESTELE AKO E NEKOJ ZA MESTENJE TOA BI TREBALO NA TASOVSKI DA SE DESI NE NA GRNI BIDEJKI TASOVSKI NE POLNI SO KOSEVI
А Латовиќ:vozbud: Најдобриот центар:uvo:
Сигурно Мзт сакаа да направат некоја сцена за да придобијат нешто повеќе денес Јане на прес искочи речиси чист без модринка а во второ полувреме од утакмицата искочил цел преврзан па не знам од каде и дека нема да играл цел месец.:cug:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
А Латовиќ:vozbud: Најдобриот центар:uvo:
Сигурно Мзт сакаа да направат некоја сцена за да придобијат нешто повеќе денес Јане на прес искочи речиси чист без модринка а во второ полувреме од утакмицата искочил цел преврзан па не знам од каде и дека нема да играл цел месец.:cug:
Да де глумеа се знаеше дека ќе изгубат.. али ајде тоа ти е што да очекуваш од МЗТ.. :tapp:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
ABE MOMCI DENES BEV VO SALA GO VIDOV JANE DESNOTO OKO MU E CELOTO POMODRENO EDVAJ GO OTVARA OKOTO..KAKO NE VI E SRAM DA ZBORITE

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
ABE MOMCI DENES BEV VO SALA GO VIDOV JANE DESNOTO OKO MU E CELOTO POMODRENO EDVAJ GO OTVARA OKOTO..KAKO NE VI E SRAM DA ZBORITE
Од што да ми е срам бе немора никого да повредуваме од вашата екипа за да победиме затоа што сме многу појаки од вас,плачете вие и во среда ќе изгубите па тогаш да видам во кој ќе ја барате кривицата..

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
EPA DA NE PADNA NEKOJ OD NEBO PA GO UDRI JANE...ILI MOZE SAM SI UDRIL BOKS

Kajgana Shop

На врв Bottom