- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи сметаш дека потребни се играчи?Можеби. Мислам дека да.
Сеедно, константно бегаш од мојата поента. Мурињо дефинитивно има проблеми со задржување на атмосфера во клубот, задржување на добри односи со играчите. Таков пад на форма кај сите до еден (освен Вилиан) се нема видено никаде, нема ни да се види. Тоа беше намерно и само намерно неиграње.
Па и не баш, немаat изгубено од кога си отиде Мурињо. Факт.Значи сметаш дека потребни се играчи?
Нели Мурињо беше крив и ги кочел, неможеле да си го остварат потенцијалот? Зашо не експлодира составот коа си отиде овој? Која е новата причина? Духот на Мурињо ги гњави? Ти немаш јасен аргумент у моментов, не јас..
Тие другите муабети не ми се јасни, незнам кој со кого се карал у соблекувалната, кој кого оговарал, тоа ќе го оставам на медиумите нека го пишат.
Јас само знам дека под Мурињо играа лошо, и од коа си отиде овој уште се исти., според тоа играчите се/беа проблемот, не тренерот.
Душевно се измачени, разбирам.Па и не баш, немаat изгубено од кога си отиде Мурињо. Факт.
Друга работа е што играчите веќе немаат никаква мотивација да играат во лига, знаат дека веќе се е изгубено, не можат ни ЛЕ да фатат. А и не ми е јасно на кој начин сакаш тимот да експлодира кога оваа сезона Мурињо остави хаос... И факт е дека Мурињо секој тим го кочи кога е во прашање течна игра, така да од дефанзивно поставен тим до вчера, без никаква игра, очекуваш денеска да експлодира?![]()
Ок, Мурињо БОГ.Душевно се измачени, разбирам.![]()
Како не си?@HoT IcE не сум јас у никаков Мурињо-камп.
А ако после овој очаен пост-Мурињо период од настапи на клубот под друг тренер уште не согледавме кај е проблемот, џабе пишеме.
Тоа што јас ја лоцирам вината кај играчите ме групира според тебе у некој мурињо камп?Како не си?
Овој пост период само покажува дека Мурињо беше дел од фијасково, не дека е само он крив. Проблемот р што ти и други фанови го користите овој пост период за да го обелиме образот на Моу, разбирливо е ама погрешно.
Да, затоа што кога те читам добивам чувство дека не ја делиш вината како што следува, на сите. Ја те сфаќам, пошто и мене ми Мурињо беше симпа ради претходни години и што има направено за Челзи ама дека е еден од главни виновници заедно со Управа, е, и тој факт не се менува. Ја уште не знам со кој памет ја почнавме сезоната како што ја почнавме, сега се нервирам кога ќе ми текне на онаа изјава на Моу кога ги пецкаше Јунајтед и Арсенал дека ќе иде на одбрана на титула без да троши, како да ја избаксузира сезоната со курназење по новини. Колку и да ми е симпа, отказов си го заслужи и воопшто нема да ми фали, особено со трансферите се посра максимално. На Шурле и Мата искеширавме and it is totally worth it ама за КДБ и Лукаку никад нема да му простам што не им даде шанса да се докажат. За трансфериве му највеќе замерувам. Не остави да се колнеме на нигериски Зидан што вика @RATMТоа што јас ја лоцирам вината кај играчите ме групира според тебе у некој мурињо камп?
Хазард, Матич, Фабрегас, Коста и Иванович играат слабо и за репрезентациите. Кој е крив што се влечат по терен и таму?
Како не, Микел сакаше трансфер у Трабзонспор или кај и да беше да фати шукурац, Мурињо му го блокираше трансферот, исто и на Рамирес. Вредни работници на терен биле. Истиот Мурињо викаше дека ќе брани титула со истиот тим и дека Фалкао ќе се врати у стара форма. Управата е таа на која и одговара вакво теле од менаџер.Управата е таа што не остави да се колнеме во нигерискиот Зидан, а не Мурињо. Нефер е да му се залепи и тоа.
Како не, Микел сакаше трансфер у Трабзонспор или кај и да беше да фати шукурац, Мурињо му го блокираше трансферот, исто и на Рамирес. Вредни работници на терен биле. Истиот Мурињо викаше дека ќе брани титула со истиот тим и дека Фалкао ќе се врати у стара форма. Управата е таа на која и одговара вакво теле од менаџер.