A razbra li sto znacat novive statusi...momentalno toa e aktuelnoЈас разбрав дека сега за потпис од вицепресидентот се чекало официјално и процедурално точно 2 месеци?
Постои некој што ќе го демантира ова или не?
Да извадено на дополнителна проверка мп било исто сто и предходно вратено на дополнителна...A razbra li sto znacat novive statusi...momentalno toa e aktuelno
Petar Kolev mi rece deka ova e shega I majtap ja zaebavaat na Karakamisheva nisto poveke nema so da panicite za ova
a ti se zadade da go prasas Petar Kolev za ova?Petar Kolev mi rece deka ova e shega I majtap ja zaebavaat na Karakamisheva nisto poveke nema so da panicite za ova
E ne tebe ke te prasam moze poveke znajs od nego kako I da e poinformiran e od tebe I od site nas ovde dzaba zboruvas samoa ti se zadade da go prasas Petar Kolev za ova?
Јас чекам повеќе од 3 месециЈас разбрав дека сега за потпис од вицепресидентот се чекало официјално и процедурално точно 2 месеци?
Постои некој што ќе го демантира ова или не?
Дај контакт моб. од човекотИма ли логика за една година да се извади бугарски?Човек што беше во парламемтот на Бугарија пратеник ја брка работава... 700 евра
2074Nekoj da desifrira brojkite!
bgcitizen@justice.government.bg[DOUBLEPOST=1452720736][/DOUBLEPOST]пиши слободно се што те интересира враќаат за 1 денDečki dali nekoJ znae dA mi go piše melot od pravosudije da i pisam utre ,vi blagodaram !