ајде вака значи одкако се изначитав јачање и пување од секој и сешто па јас како присутен да се изјаснам за вчерашниот натпревар..
Прво кошаркарскиот дел мене еднио што ми се виде позитивно кај МЗТ беше борбеноста со кој компензираа за недостатокот на квалитет во однос на ФЕНИ,фалеше во играта на МЗТ многу прегледност и брзоплетите и панични реакции на одредени играчи ги коштаа многу ако се земе во обзир што и ФЕНИ изиграа под ниво само малце среќа фалеше МЗТ да тепа(фалеше Самарџие да не постои да му ебам кожата sd)исто позитивно за мене беше враќањето на душата кај Јане Петровски полека полека заличе на тоа што беше лани..али што е тука е очекував да е бетер(слабо пратев ради домашната публика и нивините мајмунлуци):bilokojzbot:
Ееее сега идеме вака значи некои тука Лозари се возбудуваат како надвикле некој и одма се направија GAte 18sd.Драги Лозари еве ви кажување од човек што беше вчера и максимално објективно ке ви објаснам сега,како што ви кажевме и пред да тргаме во автобусот годишниот просек беше 17 години значи само 15 души бевме со лични карти,соодносот на звучност од 2 000 наспорти 47 души и законите на физика( и нејзината подгранка за звук која и да е) не даваат по ниедна тероија ние да ве надвикаме нели...значи вие да зевате ние да викаме пак ке сте погласни..мислам дека ви е јасно.
Прва слика во салата ми беше на влезот од горе 3 метра над мене Чекмбар грд ко кур ме пљука(ме утна си го рка другар му sd) јас би вратил ама у вис кој пљука му се враќа у фаца нели sd тоа го рачунате за некој успех :bilokojzbot: браво!!!
Во салата народот напизден до крај на нас и покрај тоа што по договорот што го напраивме меѓу нас не пцуевме и не провоциравме никого,и покрај тоа цела трибина каде што бевме сместени зјапаше во нас нон стоп со покажување на средни прстови како дебилчиња некои,
Лозари преку сила 150 души сите со мока правени и утпани од господ а плеј листа иде вака
track no1-УУУУ АААА ФЕНИИИИ
track no2-ШАМПИОНИ!!!
track no3-ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ ВРАТИ ’63
track no4-нема тоа е од нив :bilokojzbot::bilokojzbot:ауу да дад а и на крај по сугестија на нивните професори Чкембари викаа и Пелистер:bilokojzbot:
На искачање надвор ми дојде една мисла си викам господе фала што сум од Скопје да без Лозар ке се самоубиев!!!
ако ми реплицирате ве молам да е аметно осмислено без малоумни доскочици,вчера слушнав повеќе од доволно
Околу ова песните изгледа нешто или не си у ред со слухот, или така се правиш. Коа можеше баба да ми каже дека ногу сме пееле и сме се слушале на телевизор, тогаш кусо да си ти што не можеш да се споредуваш со жена од 80 години.
Според тебе:
track no1- Викавме 2-3 пати цела сала и тоа јако.
track no2- Кога победивме на крај исто така викавме 2-3 пати
track no3- Ја испеавме максимун 5 пати.
И според твојата листа на песни ние значи вкепно сме испеале 10 пати (2 минути) и преостанатото време молчевме нели?
Моја листа на песни:
1. На сред кавадарци песна се ори...
2. Играј Фени ти, за нас победи...
3. Играј Фени тии, играј и победи..
4. Тапан ми срце удира..
5. Сиино белите денес ние...
7. Ние сме лозари од тиквешки крај..
8. Лозова, лозова, тоа е ракија..
9. Вечерва ке биде пекол, вечерва е лудница...
10. Да даде господ...63...
11. Бојан 13
12. уууу,аааа, ФЕНИ,ФЕНИ,ФЕНИ
Па мислам дека не ги измислив сега овие песни...Дали ти дојде сеќавањето ПЕЈО?