Zdravo kolku vreme si na dopolnitelna.Jas samo sakam da znam dali mi gi razgledale dopolnitelnite i dali sum mrdnala.. Veke gajle mi e i da me prekratat no bar da znam.. Mi se smaci da cekam
Zdravo kolku vreme si na dopolnitelna.Jas samo sakam da znam dali mi gi razgledale dopolnitelnite i dali sum mrdnala.. Veke gajle mi e i da me prekratat no bar da znam.. Mi se smaci da cekam
...Dental kaj tebe ima li promena pomegu star i nov sistem i koja e?[DOUBLEPOST=1452638778][/DOUBLEPOST]
Prokleta godina. A jas cela 2015 na dopolnitena bev i seuste sum
а во новиот систем што ти вика?[DOUBLEPOST=1452617715][/DOUBLEPOST]
74 се првите
toa e brojot 7Znaci uzpeav da go najdam brojceto ali imam drug problem pred brojkite ima nesto kako y ili so e toa ne znam stoe pomos od nekoj?
250 Evra poz.Колку чини промена од македонска возачка само Б категорија на бугарска. Ако знае некој и сака нека пише?
pa kako ti stoi??[DOUBLEPOST=1452676044][/DOUBLEPOST]Da...
Mislam.deka gore dole mora da se ceka do 3 godini od intervjuto za definitiven odgovor.[DOUBLEPOST=1452669899][/DOUBLEPOST]...
Ne, nema promena...seuste e isto
Vo Januari ili Februari, 2015 me vratija na doplnitelna. Na 6ti april odnesov dopolnitelni i ne mrdnav. Seuste sum na dopolnitelna, ili sega po noviot sistem izvadena na dopolnitelna i MP stoi ( mislam deka e isto..) Taka da cela godina sum na dopolnitelna.Zdravo kolku vreme si na dopolnitelna.
Nema novi protokoli zatoa sto bea na odmor.Cudno zasto nema novi protokoli...1 mesec nista
site sakat na gotovo.. 3strani ponazad imam objasneto za noviot sistem i gledam uste si prasuvat prasanja so gi imam objasnato ponazad... sakat pasos a nejkat da se potrudat i da pobarat ponazad... lugje ne sme nie ovde sluzbenici od pravosudie pa da sme dolzni da vi davame odgovori na sekoe vase prasanje i narocito ne na prasanja koe se postaveni i odgovoreni po 1000 pati.. ajde malku i vie angazirajte se i prebarajte go forumot a za tie so nejkat ic da se machat ima search na forumov i tamu mozi da si barat so gi interesiraMoram da pisam za site vas sto ste novi tuka na forumot ili ne ste go procitale,bi ve zamoli prvin da go procitate celiot forum site 847 stranici I ce vidite deka za sekoi vasi prasanja ima odgovor po nekolku pati.
Ako ve mrzi da go procitate celiot procitajte nekolku stranici nanazad,ce vi pomogne I ce doznaete se sto ve interesira.
A ne ja sum nov tuka moze li jas da podnesam ama bez poteklo,ili so tret bratucet.
Znaci ako ste na dopolnitelna nosete bilo kakvi dokumenti,nema sto da izgubite.
Pozdrav do site I citajte
Nemojte da davate objasnuvanje za nesto sto ne go znaete. A sto ako e obratno mp da znaci deka e izvrsena sekade proverka i sega e vo min za pravosudie?Objasnuvanje...
Vo noviot sistem tocno kazuva kade se naoga prepiskata ...
Ako stoi MP...znaci ministerstvo na pravosudie..izvadeno na dopolnitelna...e isto so vrnata na dopolnitelna..nema promena na status..se e isto...
Ako pak stoi pak ... мвр никк..toa znaci deka prepiskata e vo mvr...pri oddelot za kriminalistika...i Vie ste mrdnale ponataka..na dobar pat ste da dobiete ako se e vo red
НИКК
Научноизследователскија институт по криминалистика и криминологија - МВР е член на Eвропејската мрежа на криминалистическите институти (ENFSI)от 2002
МП e Ministerstvo za pravosudie.Da bev na dopolnitelna pa vo zadolzitelna pa povtorno na dopolnitelna i sega ova vo Mvr ,inace 2013 sum