За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Човекот си кажа дека е припадник на ние-то кое нема проблем да каже што значи тоа ние. Така да, не знам кој ти е проблемот. :/

Припадноста е негов проблем/срам. Тоа не ми одговара на прашањето.

Гледаш и сам колку ти е калакурница мозокот ? членство во партија , партиска книшка , гласови ,тајни организации тоа се тие штабски киворди :)
Три поста напиша и не одговори на едно просто прашање. А тек да беше сложено. Додуша имам разбирање, не е лесно кога ти се слушаат повеќе гласови низ главата. На тоа мислеше кога рече вие така ?

Три поста напиша и не одговори на едно просто прашање. А тек да беше сложено. Додуша имам разбирање, не е лесно кога ти се слушаат повеќе гласови низ главата. На тоа мислеше кога рече вие така ?

Барем не го слушам гласот од пастирот ,за разѓика од тебе јас со своја глава размислувам, мозокот во тегла ви го спакова тешко вас :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Барем не го слушам гласот од пастирот ,за разѓика од тебе јас со своја глава размислувам, мозокот во тегла ви го спакова тешко вас :)

И после мене ми збораш штабови ова она а од уста не ги извади? Пак да не имаш јадено од оние струмичките ГМО крастајци?[DOUBLEPOST=1452639967][/DOUBLEPOST]
Ко ќе го подзачистат избирачкиот, ќе се појавиме. т.е вие ќе се поднамалите ;)
За кој избирачки мислиш. За бугарскиот? И патем беше на чествување со твоите?

Само Заев? А тие на кои си симпатизер не заслужиле затвор?
Не заслужиле.
Горд сум на владата и на нивните постигнувања иако не живеам во Македонија моментално.
Ако продолжат со вакво темпо и во иднината, сериозно размислувам со моето искуство и образование од странство да аплицирам за некое работно место со пристојна плата.
Моите бивши колеги од Македонија земаат 750-800 евра плата.(со тие примања реално би можел да живејам)
Најубаво место за живеење е таму каде што сте родени и каде што сте пораснале.

Последно уредено:
Na izbori ke go izedat jako toa i sami znaat ama....posle izborite koa ke se otvori lovnata sezona shu praime a?

Na izbori ke go izedat jako toa i sami znaat ama....posle izborite koa ke se otvori lovnata sezona shu praime a?
Затоа плави навреме фаќајте патот да не бидете уловени и живи изедени

Сега е моментот да се шмугнат некако со фалц документи(пошто имаат и копи пасте занат и машнинки за тоа) и заедно со бегалцине да се преселат во подобри краеви(мислам на тие што секојдневно ја омаловажуваат владата јавно и што плачат дека при прва прилика ке се иселат).:pos:

Не заслужиле.
Горд сум на владата и на нивните постигнувања иако не живеам во Македонија моментално.
Ако продолжат со вакво темпо и во иднината, сериозно размислувам со моето искуство и образование од странство да аплицирам за некое работно место со пристојна плата.
Моите бивши колеги од Македонија земаат 750-800 евра плата.(со тие примања реално би можел да живејам)
Најубаво место за живеење е таму каде што сте родени и каде што сте пораснале.

800 евра тоа фамиљарна плата со се пензии или како ? Ти се гледа дека појма немаш шо се случува овде :)

Чоек не остана овде кој по брод кој бг пасош чека , кој го зел заминал, овај 800 евра плата да си дојдел :))) кој те лажи бе другар? :))) сеа барем интернет имаш читај малце:) знајш колку се 800 евра во мк и кој зема ? :)

Многу е лесно настрана со 2к месечно пуфки да продавате. Сигурно од шо ти било мн убо тука си заминал

И на крај краева дојдиси ако ти е тешко таму или ако мислиш дека овде е поубо од таму :)

Шо се нема да прочиташ :)

Сите млади уџум фатива па глеам све вампири у Македонија останава

Абе вампир еден , етери чист пример излези од оваа тема и види ете конкретно на кајгана која е една од најактивните теми , ако знајш то да го напрајш

Од сите мои другари само еден не работи.(затоа што нема врски да најде работа на струката а несака да работи ништо друго, затоа што жена му е од богата фамилија и затоа што неговите се сеуште живи и помагаат).
Другите сите веке 15 години работат најмалце и земаат плата како што напишав.(само еден од нив работи во телеком, другиве по приватни фирми се).
Мене никој не може да ме излаже за платите на моите бивши колеги затоа што јас сум акционер во таа фирма и добивам годишен биланс по исплатена девидента).

Знам дека има невработени но знам дека и тука каде што живејам има скоро дупло бездомници.

Шознам, обично коа ке даде влада некоја оставка, другите партии сакале несакале(кој како) ке се наредат за избори по листите.
Освен ако не успее некој да го смени законот уставен.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom