За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиме дека е најубо да се одлогираш од форумов
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ајде бе ако е позиција или нејзин симпатизер веднаш се брка или банира.
Освен вашето никој нема право на спротивно мислење.
И ви е ми пропагирате демократија.
Море после 24 ако не ги бојкотирате изборите,па и да ги бојкотирате ќе видите што е диктатура па кој соросоид попрво да се спаси надвор од Македонија

Многи,многу не ја практикувам и милувам позицијата ама ако треба животот ќе го дадам опозицијата никогаш повеќе да биде позиција

А кој спомна дека јас сум за сдс ? Мозокот калакурница ви го напраиле. Ако кажи некој нешто против пастирот значи автоматски е соросоид :) едните и ебаа мајката другите и доебаа на државава( ако е држава)

Sent from my iPhone using Tapatalk[DOUBLEPOST=1452603980][/DOUBLEPOST]
Кој тоа мислите? Ти се слушаат повеќе гласови во главата или ?

Ние за разлика од вас барем мислиме :)

Последно уредено:
Ние за разлика од вас барем мислиме :)
Е добро де кој сте тоа вие. Група сте некоја, тајна организација. членство на партија, гласовите во твојата глава ?:
И кој сме тоа ние пошто гледам ме ставаш во некоја група.

Е добро де кој сте тоа вие. Група сте некоја, тајна организација. членство на партија, гласовите во твојата глава ?:

од ЕБАНИТЕ сме ние . Бидејќи и едните и другите не ебат само на смени , оти немаат толку сила. Овие млади се погодија па имаат сила или им се погоди народов :pos:

од ЕБАНИТЕ сме ние . Бидејќи и едните и другите не ебат само на смени , оти немаат толку сила. Овие млади се погодија па имаат сила или им се погоди народов :pos:
Не во множина,има многу исклучоци.
Мене позицијата или државата ме заебала јас неа трипати повеќе сум ја заебал.
А на 24 април изнунеди или редовни избори цела фамилија правиме неважечки ливчиња!

Гледаш и сам колку ти е калакурница мозокот ? членство во партија , партиска книшка , гласови ,тајни организации тоа се тие штабски киворди :)

Ко ќе го подзачистат избирачкиот, ќе се појавиме. т.е вие ќе се поднамалите ;)
Големо чудо ако од 600к се намалиме на 599к а кога пак ќе изгубите тогаш какви сопки ќе правите

А нели беше прочистен избирачкиот список а претцедателот на ДИК кондарко именуваан од соросоидите го прифати и потпиша.

Пак ќе изгубите бе,и тоа ќе биде 10:0

Одамна го следам форумов и темите на него а сега и решив да се приклучам активно.
Не сум неутрален, ниту пак активен во политиката.
Јас сум симпатизер на владата.

Мислам дека Заев треба да биде осуден и да лежи затворска казна без можност за помилување како што бил помилуван минатиот пат.
Една шанса му е дадена ама очигледно дека е хазардер.
Овој пат се коцка и пазари со Македонија.
Сорос сигурно не им ги дава парите на СДСМ за ништо.
Што мислите кој е дилот?

Само Заев? А тие на кои си симпатизер не заслужиле затвор?

Кој тоа да изгуби ? :) дај олабај жити се :) ме боли кур мене за твојата и за секоја партија.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не те прашав тебе. Ти ако можеш и споменици би им кренал.
Човекот си кажа дека е припадник на ние-то кое нема проблем да каже што значи тоа ние. Така да, не знам кој ти е проблемот. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom