мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.146
- Поени од реакции
- 25.352
Кој тоа мислите? Ти се слушаат повеќе гласови во главата или ?Мислиме дека е најубо да се одлогираш од форумов
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој тоа мислите? Ти се слушаат повеќе гласови во главата или ?Мислиме дека е најубо да се одлогираш од форумов
Мислиме дека е најубо да се одлогираш од форумов
Кој тоа мислите? Ти се слушаат повеќе гласови во главата или ?
Е добро де кој сте тоа вие. Група сте некоја, тајна организација. членство на партија, гласовите во твојата глава ?:Ние за разлика од вас барем мислиме![]()
Е добро де кој сте тоа вие. Група сте некоја, тајна организација. членство на партија, гласовите во твојата глава ?:
И кој сме тоа ние пошто гледам ме ставаш во некоја група.
Не во множина,има многу исклучоци.од ЕБАНИТЕ сме ние . Бидејќи и едните и другите не ебат само на смени , оти немаат толку сила. Овие млади се погодија па имаат сила или им се погоди народов![]()
Е добро де кој сте тоа вие. Група сте некоја, тајна организација. членство на партија, гласовите во твојата глава ?:
И кој сме тоа ние пошто гледам ме ставаш во некоја група.
Многу се и моќни се! Ама исклучиво по социјални платформи. Надвор од нив се тајни.Е добро де кој сте тоа вие.
Големо чудо ако од 600к се намалиме на 599к а кога пак ќе изгубите тогаш какви сопки ќе правитеКо ќе го подзачистат избирачкиот, ќе се појавиме. т.е вие ќе се поднамалите![]()
Одамна го следам форумов и темите на него а сега и решив да се приклучам активно.
Не сум неутрален, ниту пак активен во политиката.
Јас сум симпатизер на владата.
Мислам дека Заев треба да биде осуден и да лежи затворска казна без можност за помилување како што бил помилуван минатиот пат.
Една шанса му е дадена ама очигледно дека е хазардер.
Овој пат се коцка и пазари со Македонија.
Сорос сигурно не им ги дава парите на СДСМ за ништо.
Што мислите кој е дилот?
Не.Само Заев? А тие на кои си симпатизер не заслужиле затвор?
Човекот си кажа дека е припадник на ние-то кое нема проблем да каже што значи тоа ние. Така да, не знам кој ти е проблемот. :/Не те прашав тебе. Ти ако можеш и споменици би им кренал.