Jas imam isto....Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МВР/НИКК/
sto znaci ova,ima nekoj so slicno..
i jas isto bev 2 meseci zadolzitelna sega pak izdadena na dopolnitelna[DOUBLEPOST=1452621754][/DOUBLEPOST]i sho e sea rabotata bev na dopolnitelna me vratija vo zadolzitelna pred 2 meseca i sega pak vo noviot sistem na dopolnitelna
i jas isto bev 2 meseci zadolzitelna sega pak izvadena na dopolnitelna
ako nejki posrednikot da ti go daj brojceto, javi so pravosudie i pobaraj da ti go kazat brojceto... ke mu dadis informacij tvoi i ke ti go dadat .. i batali go posrednikot so vreme bidejki te maftosvaE sega sum luta epten posrednikot ne mi go dava brojot na molbata bidejki kaj ne go mi e kartonceto i mi veli da se strpam dva tri dena nikoj ne mozel da uleze vo sistemot.So sega luda me pravi ili pak treba da se karam so nego.Kako da go doznaam brojot na molbata.
da najdov sega se e vo red isto pisuva kako i na stariot sistemAko go imas kartonceto od intervjuto gi imas i dvata broja
a pisis /2013? oti vo dvete polinja treba da pisisdugari ne mi otvara nikako ova novava programa gi pisuvam brojcinjata prvo od podnesuvanje dokumanti posle brojceto po interviju sto standard si go proveruvam veke 3 godini i lipsvat danni
ima nekoj od 2013 sto proveruva i mu otvara mozda tresam gluposti ama mne nervira oti nikako ne mi otvara da ne e ova za ovie ponovi prepiski pisete ako nekoj znae pozzzzzzzz
jas prv pat bev 2012 a intervju 2013 na prvoto brojce pisuvam 2012 a na drugoto 2013 pazete na godinite