F.A.
Smile Now, Cry Later
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 862
- Поени од реакции
- 3
Браво кој е ко вас !Треба да имате многу јак тим, па за да се смилувате и да ни дадете нас тим. Како што гледам, појаки сме од вас, па оди сега плачи. :helou:
Браво кој е ко вас !Треба да имате многу јак тим, па за да се смилувате и да ни дадете нас тим. Како што гледам, појаки сме од вас, па оди сега плачи. :helou:
Aј нема што да ти оговарам.Со ова што го напиша по ова ја што го напишав си кажа се.Ќе ме сватат тие што стварно се разбираат у кошарка.А да.И имаш добра фаца и фризура жими сВе.Те глеав на слика пред некое време.ЛЕПОТАН.Треба да имате многу јак тим, па за да се смилувате и да ни дадете нас тим. Како што гледам, појаки сме од вас, па оди сега плачи. :helou:
Незнам дали прочита, еве ти пак.Сите беа добри, сВе што шутнаа влезе и да ти кажам право нас не заболе курот кој бил најдобар така да не верувам дека некој ќе ти одговори.
Мене не ми е срам да дојдам на форумо, пошто моето е на трибините, јас не се срамам од тоа што го сакам, макар и да губи 50 разлика. Не сум јас како грото од вас овде кои само навиваат кога е јак тимот. А тебе треба да ти е срам што си опинок каков што си, па не се срамиш, така да нема зашто да се срамам од ваков пораз. Тоа е реалноста, тоа е вистинското Мзт, со максимум дострел од 1/4 финале.Strumica da izguba tolko...iskreno na mene ke mi e sram da dojdam na forumo uste ednas ama aj ke ni kazat za navivanjeto i za sudiite sigurno
Мала дигресија, лани Амак изгуби од Мзт 50 разлика, епа сега види колку ти држи вода муабетот. Се гледа колку време пратиш кошарка по оваа твоја изјава, така да молим те глеј си го ку*отЈес да Амак имат изгубено од Струмица, ама не 50 разлика... Сочувство.
Абе џабе ти е и да не е скопска екипа, кога ти ке си останеш ископлексирано селанче кое целиот живот ке го мрази Скопје, а ке сонуваш да можеш и ти еден ден да бидеш граѓанин на Скопјеima nesto a inace go tepame mzt 20 razlika
a za deneska neznam so mu bilo
kako i dae sekoj moze da ima los den neli?
vo normalni uslovi mzt ne se ekipa za potcenuvanje imaat dosta kvalitet.i strumica da bide sampion pak mi e milo
samo skopska ekipa da ne e.dosta bese od niv vike so godini makedonskata kosarka imase samo 2 ekipi
rabotnicki i mzt
ama sea se smenia rabotite.u prv plan se feni i strumica i za toa mi e mnogu milo.
Aбе каков Мзт, што ви е на вас, Мзт не е конукрент за титула. Само некако го подзаборавате Работнички, ма да според мене Струмица игра најдобра кошарка и иако Фени фрла највеќе пари, мислам дека Струмица ке биде шампион. За оваа моја теза, расправајте се во вашите теми, овде ако имате нешто да прашате и да кажете за Мзт кажете, ако не...Абе каков прв план фтор план ... Кај се Пелистер ,Амак и МЗТ ... Пелистер за малку ќе го тепаа фени ... И сега МЗТ ке си ги поправат грешките а што е нај сигурно мислам дека овој тренерот ке си даде оставка или ке го кутнат (според мене)
Браво,искрен си секогаш.Aбе каков Мзт, што ви е на вас, Мзт не е конукрент за титула. Само некако го подзаборавате Работнички, ма да според мене Струмица игра најдобра кошарка и иако Фени фрла највеќе пари, мислам дека Струмица ке биде шампион. За оваа моја теза, расправајте се во вашите теми, овде ако имате нешто да прашате и да кажете за Мзт кажете, ако не...